muhabbet kuşu hareketleri

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit
dişi bazen yuvalığa giriyor sanki ıslanmış da kurulanıyormuş gibi hareket ediyor, çıkan seslerden öyle olduğunu tahmin ediyorum bu ne anlama geliyor?

dişinin ceresinin yarısı koyulaştı fakat diğer yarısı beyaz duruyor, petshoptan almıştım 3 ay önce yuvalığa sürekli girip çıkıyorlar ama yumurta falan yok.

Çok yaşlı veya yorgun olabilirler mi yardım?

http://g1301.hizliresim.com/15/s/j9kph.jpg

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Kadir YİĞİT' Alıntı:
dişi bazen yuvalığa giriyor sanki ıslanmış da kurulanıyormuş gibi hareket ediyor, çıkan seslerden öyle olduğunu tahmin ediyorum bu ne anlama geliyor?

dişinin ceresinin yarısı koyulaştı fakat diğer yarısı beyaz duruyor, petshoptan almıştım 3 ay önce yuvalığa sürekli girip çıkıyorlar ama yumurta falan yok.

Çok yaşlı veya yorgun olabilirler mi yardım?

http://g1301.hizliresim.com/15/s/j9kph.jpg
Yuvalıkla ilgilendiğini gösterir o sesler telaşlancak bişey yok . Dişin kızışmaya başlamış. Evet kuşların pek genç olduğunu söyleyemeyiz. Sabret sonucu kendin göreceksin :)

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Tugay DERELİ' Alıntı:
Yuvalıkla ilgilendiğini gösterir o sesler telaşlancak bişey yok . Dişin kızışmaya başlamış. Evet kuşların pek genç olduğunu söyleyemeyiz. Sabret sonucu kendin göreceksin :)

rebelmummy

Takipçi Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
yiğit

Boştan yere beklemek de istemiyorum, evde mama yapınca yemiyor, hangi hazır mamadan alabilirim, refik abinin varmış sanırım ama o da 1 kg için uğraşır mı bilmiyorum.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Tugay DERELİ' Alıntı: