Muhabbet Kuşu Kafes Tanıtım Videosu

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Arkadaşlar,

Kafesleri ve düzenlemesini anlatan videomuz ekli linkten seyredilebilir. Umarım yeni kafes alacak ve mevcut kafeslerinde sorunları olan arkadaşlara yardımı olur.
https://youtu.be/LuS3-FmWevo

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Özcan Bey,
Teşekkürler. Faydalı bulmanıza sevindim.  Arkadaşlarımız küçük kafes, tünek ve oyuncak konularında hata yapıyorlar. Çok tünek ve çok oyuncak kuşları kafesin içinde olumsuz etkiliyor. Tabanda ızgara olmayınca birçok hastalığa açık halde kuş beslemiş oluyoruz. Özellikle bu konulara dikkat çekmek istemiştim.

Kahraman sinan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Kahraman
Epey bilgilendiren bir video olmuş.
Teşekkürler.
Yalnız ayhan beyi görmüş olmaya epey şaşırdım.
Hayalimde ki ayhan bey böyle değildi. :)

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Azğnıza sağlık çok eğitici bir video olmuş bir çok arkadaşımıza fikir verecektir.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ali Bey, Sinan Bey,

İzlediğiniz ve beğendiğiniz için ben teşekkür ederim. Benim elime değiştirme ile eş dosttan çok kuş geliyor sürekli aynı problemler. Küçük kafes yaşama alanı daraltılmış ve uçamamış kuş, fazla tünek lakin gereksiz kalabalık. Sonuç problemli kuş. Birde erkek diye dişi alınmış.

Umarım faydalı olur. Bir kuşun sağlığına faydamız olursa videomuz amacına ulaşmış olur.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Faydam olabiliyorsa ne mutlu bana. Zaten tecrübeliler bir şekilde yıllar içinde doğruyu yanlışı çözüyorlar. Ama yeni başlayanların kısa zamanda hobiden zevk alabilmesi için yardımcı olmak istedim.