Muhabbet kuşu KANAT SORUNU!!!! ACİLL

m.alkap

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
aLkap
Merhaba arkadaşlar öncelikle bugun arkadaşim kendi muhabbet kuşunu bana getirdi verdi bakmam için kendisi çok ilgilenemedigi için... 2 3 gün önce bana verdigi muhabbet kuşunun kanadını kedi almiş parçalamiş anladigimi kadar bildigim kadar ile kanadına baktım öyle yara filan görmedim ama gel gör ki o kanat kısımlarinda ki tüyler böyle birbirine yapişmiş gibi.. acaba fotoraf filan atsam yardımcı ola bilecek abilerimi arkadaşlarim varmidir??
şimdiden teşekkur ederim

NOT : veteriner kuşlara bakmiyor bir iki yere gittim onlarda yenisi al diyor. ( DİYENE AĞIR DİLDE CEVAP VERDİLDİ )

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Resim bırakırsanız daha iyi olacaktır. :)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
kuşun kanadı kırık gördüğüm kadarı ile yanlışım var ise kusura bakma.Acaba kuş kanadını çırpabiliyormu?

m.alkap

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
aLkap
ben kendim denemek amaçli biraz uğraştim ama kanatlarini kullana biliyordu uçamiyorum ama çırpa biliyor.. kusura bakma en net resimler bunlar video atmak istemedim ama o daha beter oldu..

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Kanadı resime göre kötü darbe almış olarak görünüyor ama kesinlikle bir veteriner hekimin bakması kesinlikle gerekiyor burdan teşhis konulması mantıklı değil.Yol yakın iken ne yapıp edip aklı başında bir veteriner bakarsa daha sağlıklı olur herşey için geç kalınmadan.

m.alkap

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
aLkap
doğru diyorsun da bunun sen dahasini bilmiyorsun 4 kişi ye götürdük 2 si bu tür şeyler pek bakmiyoruz dedi beni başindan savdi ama yarın erkenden bunun cagresine bakarim.. diyer 2si de muhabbet kuşunun fiyati ne ki dedi artık gerisini sen düşün gene neyse teşşekkur yinede :)