Muhabbet kuşu kanatları dökülüyor.

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Arkadaşlar merhaba. Muhabbet kuşumun kanatları dökülüyor. Şöyle ki kanatları çıkıyor, kanat çırptığında ise kanatları düşüyor. Eskiden böyle değildi uçabiliyordu şimdi sadece ayaklarıyla bir yerlere gidiyor.  Sizce ne yapmalıyım?
Dipnot: Keyfi yerinde

resim gönder

Buda yakınlaştırılmış hali;

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
vitamin verin bence, ben french molt olduğunu düşünmüyorum
İnşAllah değildir. Vitamin veriyorum. Ayrıca pirinç, mısır, galete unu, yumurta ve havuçtan mama yapıp veriyorum. Unların oranları birbirine eşit. Genelde haftada bi veriyorum.

mumit

Takipçi Üyemiz
kuşunuz tüye girdiği zannetmiyorum biyotin eksikliği yada karaciğer rahatsızlığı olabilir dökülen tüy diplerini foto çekip bilal erdem arkadaşımız yardımcı olacağını düşünüyorum.

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Mehmet Ümit İŞÇİMEN' Alıntı:
kuşunuz tüye girdiği zannetmiyorum biyotin eksikliği yada karaciğer rahatsızlığı olabilir dökülen tüy diplerini foto çekip bilal erdem arkadaşımız yardımcı olacağını düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Biyotin eksikliği için ne yapabilirim? Bir de Bilal Erdem bey'e nasıl ulaşabilirim. Teşekkürler.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hocam kuşunda hiç birşey yok kuş tüye girmiş 1-2 aya hadar tüm tüylerini tamamlar bazı kuşlar tüy dökümüne kafadan başlar bazılarıda kanattan başlar sizin kuşta tüye kanattan başlamış sıkıntı yok yani

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
hocam kuşunda hiç birşey yok kuş tüye girmiş 1-2 aya hadar tüm tüylerini tamamlar bazı kuşlar tüy dökümüne kafadan başlar bazılarıda kanattan başlar sizin kuşta tüye kanattan başlamış sıkıntı yok yani
Teşekkür ederim peki ben ne yapim?

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
haftada 2 gün vitamin ve haftada 2 günde mama verin okadar gerisini o halleder
Peki teşekkür ederim. Mama için pirinç galete mısır ununu havuç ve yumurta ile karıştırıyorum. Yeterlimi sizce?