Muhabbet kuşu kategorileri katalogları elimize ulaştı

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar bugün kıvrık gagalılar kulübü olarak yaptırdığımız muhabbet kuşu kategorileri katologlarını matbaadan aldık katologları ilk olarak 18/12/2011 tarihinde yapacağımız seminerde seminere gelen arkadaşlara vereceğiz gelemeyen arkadaşlarada feshanede vermeye çalışacağız istanbul dışında olan kıvrık gagalılar kulübü üyelerinede katologları bir şekilde göndermeye çalışacağız

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
bu kataloga sahip olmak isteyen bizler nerelerden temin edebiliriz acaba

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Selahattin abi seminere gelmeyi çok isterdim ama kuşları evden yeni yerime taşıdım evin kuşların eski durduğu odanın şimdi benim ufaklığın yeni odasının  boya badanası var o odanın kuşların yerindede bazı düzenleme işlerim var abi çok yoğunum misafirlerimde var  ama feshaneye mutlaka gelicem orada alırım abi feshaneye bile anca yine pazar günü geliceğim belkide bana kalmayacak bile abi bir tane saklarsın bana :)

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
İçeriğini şimdiden merak etmeye başladım :)
Elinize sağlık Selahattin,Cemal,Bilal ve Mustafa abi  evil_idea

ali10

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
aydın
elinize sağlık böyle bir katolog cok işe yarar dı ama abicim ben balıkesirde oturuyorum  ve yeni başladım  7 ay oldu şimdiyekadar yaklaşık 20 çift yapabildim ama hedefimde 150 çift yapmayı düşünüyorum düşünceniz cok güzel böyle bir katolog cok iyi olur cok da işe yarar mümkünatı varsa bu katoloğunuzdan göndermenizi rica edeceğim şimdiden teşekkür ederim  saygılarımla  balıkesir    ali aydın  jeneratör teknik servis elemanıyım  tel 05552978895    adresim./ maltepe mahallesi piyalepaşa sokak no/24  BALIKESİR