Muhabbet kuşu kategorileri semineri resimler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Muhabbet kuşu kategorileri Seminerine katılmak üzere bir gün önceden Bandırmadan gelen kıvrık gagalılar
yöneticilerinden ve üyelerinden Bilal Erdem,Mustafa Özden ve Emre Akeli misafirimizdi gece 02 ye kadar
muhabbetimiz sürdü sabah hepberaber olmak ümidiyle uykuya daldık 

Arkadaşlarımız toplandığı zaman semtimizde sabah börek faslından sonra ofise geri döndük

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşları beklerken son çayları içtik

Seminere doğru yola çıkmadan önce yöneticisi olduğum semtimizdeki  Febayder derneğinin bugün düzenlediği
geleneksel aşure gününe katıldık aşurelerimizi yedikten sonra minübüsümüzle beraber seminerin yapılacağı
dkkd yeni sahradaki genel merkezine doğru yola koyulduk

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Aşurelerimizi yedikten sonra Minübüsümüzle saat 11.00 başlayacak olan semire doğru yola çıktık
Arkadaşlarımızdan bazıları kendi arabaları ile yola çıktılar bazılarıda anadolu yakasında oturduğundan
bireysel olarak gelerek seminere katılmışlardır

Seminere ilgi hayli yoğundu seminere katılan arkadaşlarımıza kıvrık gagalılar kulübü olarak yapmış olduğumuz
kategoriler kataloğunu dağıttık kataloğumuz arkadaşlarımız tarafından beğenildi feshanede arkadaşlarımıza
bu kitapçıklardan vermeye devam edeceğiz

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
KIVRIK GAGALILAR KULUBÜ ...
TÜRKİYE'DE BİR DÖNEMİN ÖNCESİ VE SONRASI ANLAMINI TAŞIYARAK ÜSTLENDİĞİ MİSYONU SONSUZA KADAR SÜRDÜRECEK OLAN BİR OLUŞUM OLDUĞUNU BU GÜN KEZ DAHA KANITLAMIŞ OLDU.
ÖNCELİKLE ORHAN DAĞCI HAKAN KARADENİZLİ, TÜM DKKD YÖNETİMİNE, KATILAN HERKESE VE ÇEŞİTLİ NEDENLERDEN DOLAYI KATILAMAYAN AMA YÜREĞİNİ YANIMIZDA HİSSETTİĞİMİZ TÜM KIVRIK GAGALILAR KULUBÜ ÜYELERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ETMEK İSTİYORUM.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Orada olmak gerçekten güzeldi. Geçerli mazeretim olmasına rağmen gerçekten orada bulunmayı istedim vegittim. Bilmediğim kuş katogorileri ile ilgili bilgi sahibi oldum. Erkekn ayrılmak zorunda kaldım ama sağlık olsun. Tekrar teşekkürler...

inegöllü1

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
avşar
süper olmuş gerçekten  10 üzerin den 10 alır inşalllah daha çok sayıda daha çok üreticiyle seminerler arkadaslıklar yapmayı nasip eder ALLaH (cc)

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Türkiye artık bazı şeylerin farkına varıldı ve başarılı çalışmalar olmaya başladı.Bu tür organizaysonlar çoğaldığı sürece inşallah çok daha güzel yerlere gelinecek.Bugün yararlı geçti hepimiz için.Özellikle feshane öncesi olması bu güzelliği arttırdı.5-10 yıl içinde inşallah belli noktaya gelip Türkiyenin adı ilk sıralara çıkacak.Katılan ve destek veren herkese sonsuz teşekkürler....

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
güzel organizasyon olmus saygılar

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Öncelikle bu organizasyonda emeği olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

İyiki gitmişim.Meyer ne çok bilmediğim şey varmış.Birde dernek üyeleriile tanışmak çok hoşuma gitti.Muhteşem bir ortamdı.

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
ne güzel birlik beraberlık var
şimdi istanbulda olmak vardı
orayamı tasınsam

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Ben hiç çıkmamış ya fotoğraflarda:D:D kuzenim bile benden çok çıkmış :D:D Paylaşım için teşekkürler