Muhabbet kuşu Kategorileri ve Mutasyonlarla ilgili Seminer

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Katılım Listesi

01-Selahattin GÜÇLÜ
02-Cemal Tanış
03-Bilal Erdem
04-Mustafa Özden
05-Emre Akeli
06-Efdal Çinkılıç
07-Nejla Tanış
08-Yunus Emre Bakırcı
09-Akın Akın
10-Mustafa Açkı
11-Osman Açkı
12-Mustafa Kemal Döner
13-Ahmet Salim Oğuzhan

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Arkadaslar biz Bandirmadan 3kisi katiliyoruz.Böyle firsatlar kolay yakalanmiyor.Özellikle Istanbuldaki dostlarimizla KIVRIKGAGALILAR olarak birlik ve bütünlügümüzü göstermeliyiz.Sadece birkac saatimizi ayirarak belkide yillar boyunca hafizalardan cikmayacak bilgilere ulasacagiz.Biz feribot olmadigi icin birgün önceden gelecegiz Istanbula.Gelebilecek arkadaslardan bu firsati kacirmamasini rica ediyorum...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Serkan KUCCUK' Alıntı:
gidiş donuş hakkında bılgı verırsenız cok ıyı olucaktır. ?
Serkan'ım 1 numaralı arkadaşın sırf bu seminer için feribot saatleri uymadığı için bir gece önceden gelecek oralara sen gelmeyeceksin.Pazar sabahı o kırmızı yanaklarını öpmezsem bende gitmem... love

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Katılım Listesi

01-Selahattin GÜÇLÜ
02-Cemal Tanış
03-Bilal Erdem
04-Mustafa Özden
05-Emre Akeli
06-Efdal Çinkılıç
07-Nejla Tanış
08-Yunus Emre Bakırcı
09-Akın Akın
10-Mustafa Açkı
11-Osman Açkı
12-Mustafa Kemal Döner
13-Ahmet Salim Oğuzhan

Selahattin abim listemize başkanımızı da eklermisin.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Bilal ERDEM' Alıntı:
Serkan'ım 1 numaralı arkadaşın sırf bu seminer için feribot saatleri uymadığı için bir gece önceden gelecek oralara sen gelmeyeceksin.Pazar sabahı o kırmızı yanaklarını öpmezsem bende gitmem... love
Serkan gelir bence bu semineri kaçırmaz bir yolunu bulur kaçar gelir.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Katılım Listesi

01-Selahattin GÜÇLÜ
02-Cemal Tanış
03-Bilal Erdem
04-Mustafa Özden
05-Emre Akeli
06-Efdal Çinkılıç
07-Nejla Tanış
08-Yunus Emre Bakırcı
09-Akın Akın
10-Mustafa Açkı
11-Osman Açkı
12-Mustafa Kemal Döner
13-Ahmet Salim Oğuzhan
14-Hakan Karadenizli

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Katılım Listesi

01-Selahattin GÜÇLÜ
02-Cemal Tanış
03-Bilal Erdem
04-Mustafa Özden
05-Emre Akeli
06-Efdal Çinkılıç
07-Nejla Tanış
08-Yunus Emre Bakırcı
09-Akın Akın
10-Mustafa Açkı
11-Osman Açkı
12-Mustafa Kemal Döner
13-Ahmet Salim Oğuzhan
14-Hakan Karadenizli
15-Oğuz Deniz
16-Yavuz Alptekin

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Sürpriz yapıp bende katılabilirim :D Allah nasip kısmet ederse 16 sında yola cıkıcam 17 sinde istanbuldayım 18 i akşamı arkadaşımın düğünü var sabah araç bulursam katılabilirm. Sizleride görüp tanımak isterim :D

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar 18/12/2011 pazar günü saat 11.00 de Dkkd derneğinin genel merkezinde
Veteriner hekim sayın Orhan Dağcı tarafından

"Muhabbet kuşu kategorileri ve Mutasyonlarla" ilgili seminer verilecektir.

Bütün Muhabbet kuşu sevdalılarını bu seminerde görmek arzusundayız
tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz

Avrupa yakasında oturan arkadaşlarımız için Kıvrık gagalılar derneği merkezinden
(Ayvansaray mah.mustafapaşa bostanı sok no.6 Ayvansaray Fatih) saat 10.00 Minübüs kaldırılıcaktır

Dkkd Adres : Yeni Sahra Mah.Koç Cad.No:49/6 Ataşehir / İSTANBUL

Dkkd derneğinin yöneticilerine ve Kıvrık Gagalılar Derneği Başkanı Hakan Karadenizliye
Kapılarını bizlere açtıkları için teşekkür ederiz

Katılım Listesi

01-Selahattin GÜÇLÜ
02-Cemal Tanış
03-Bilal Erdem
04-Mustafa Özden
05-Emre Akeli
06-Efdal Çinkılıç
07-Nejla Tanış
08-Yunus Emre Bakırcı
09-Akın Akın
10-Mustafa Açkı
11-Osman Açkı
12-Mustafa Kemal Döner
13-Ahmet Salim Oğuzhan
14-Hakan Karadenizli
15-Oğuz Deniz
16-Yavuz Alptekin
17-Rıdvan Balcı
18-Akif Sağay

Rafet TANIŞ

Üyemiz
Adı
Rafet
Soyadı
TANIŞ
Değerli Arkadaşlar Semineriniz Hayırlı geçer İnşallah. Özellikle İzmir ötüm yarışmaları ve parelelinde TV ve gazeteciler ile yaptığım yoğun röportajlar derken sizlerden uzak kaldım.

Son günlerde Ön kayıttaki hatalı girişler ve kuşların diskalifiye edilmesi Muhabbet kategorilerine dikkat çekilmek zorunda kalındı.

Oysaki Avustralya dönüşü yaklaşık bir ay bu konuda çalışmam olmuş ve akabinde 22 dalda ŞHOV MUHABBET kuş ve yine 22 dalda KÜÇÜK BOY MUHABBET kuşu kategorisi oluştu.

Bu kategoriler WBO nun uyguladığı kategorilerin aynıdır TKKKF WBO nun üyesidir akside uygulanamaz zaten.

Gelelim son zamandaki dedikoducuların fısıltı gazetesi ile ortaya attıklarına;

1- Bana hiç kimse haber vermedi.
2- Bu kategoriler baştan aşağı yanlış
3- Şu kategori neden yok

Değerli Arkadaşlar TKKKF Kıvrık gagalılar komitesinde bulunan tüm arkadaşların Bu kategorilerin Türkçe karşılığı düzenlenirken görüşleri alınmıştır. Kim bu komite diye sorarsanız TKKKF kararları böşümünde :http://www.tkkkf.org/forum/showthread.php?t=71

Orhan DAĞCI,Ramazan ŞAHİN,Sinan BULUT,Mehmet ILICA,Birol HOŞCAN

Özellikle Birol HOŞCAN Ankaradan İzmire gelip evimde çalışma yaptık ve Sinan BULUT ile de telefon ile görüş aldık. akabinde Tüm Komite üyelerine Email ile görüşlerini aldık.
Eb sonda TKKKF yönetim kurulunda payklaştık. Tüm bunları kategori oluşturmak için değil varolan WBO nun kategorilerinin Muhabbet yetiştiricileri arasında en iyi şekilde nasıl anlaşılır için çalıştık.

Şimdi ben size soruyorum. http://www.kivrikgagalilardernegi.org/showthread.php?t=94&highlight=Muhabbet+Kategorileri

Bu topiği kaç kişi inceledi. Bu topikte hem yabancı dil hemde türkçe karşılığı var. Ama eminim bir elin parmakları kadarınız incelemiştir.

Muhabbet kuşları yarışmaya üç yılı aşkındır katılmakta ama malesef SHOW MUHABBET KUŞU terimini bile kabullenemediniz. Kiminiz JUMBO kiminiz İNGİLİZ der ama her iki kelimenin ne anlama geldiğini ve hangi kuşta kullandığınızı bölgeler arasında anlayan yok. Çünkü her bölge ayrı bir terim kullanıyor.

Sizlerden Ricam Bu kadar emek verip yarışmalara koyduğumuz kuşların hangi dalda olduğunu çok iyi belirlemeniz..

Kalın sağlıcakla

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Kalemine eline emeğine sağlık Rafet abim...
Çok güzel bir anlatım olmuş.

Bizlerde çeşitli yarışmalarda ( İzmir - Kütahya - İstanbul İnternasyonal )bu sıkıntıları gözlemdik ve tüm üreticileri daha iyi  bilinçlendirmek ve kategori yanlışlıklarına son vermek için bir çalışma başlattık.
Bu çalışma fikri Selahattin abim tarafından ortaya atıldı.Sonra Ben Selahattin abi Cemal Tanış ve Mustafa Özden kardeşimiz,günlerce süren ve tamamen Başta Federasyonuz'a ve sonrasında ise WBO'ya bağımlı kalmak şartı ile herkesin net bir şekilde anlayabileceği dilde Muhabbet Kuşu Kategori Kataloğu'nu hazırladık.
Bu Kataloğun tüm yapım aşamaları bitmiş olup şu an baskı aşamasındadır.
Ve bu tüm üretici ve yarışmacılara KIVRIK GAGALILAR KULÜBÜ'nün bir armağanı olacaktır.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Selahattin abi ve tüm yöneticilere bu konu hakkın da ki girişimlerin den dolayı öncelikle kutlarım.Tabi ki İstanbula gelmeyi biz de çok isterdik fakat zaman ve pozisyon gereği müsaid olamadığım için üzülerek katılamamaktayım.Ben ve benim gibi üyeler için bir bölüm açıp semineri komple çekip sitede yayınlarsanız katılamayan arkadaşlarımız için de video tarzında seyrederek o havayı koklayamasak da ortamı ve görselliğe eşlik etmemiz ve konuların içeriği hakkın da bilgilenmemize yardımcı olur kanatindeyim...