muhabbet kuşu kızıştırmak...

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
merhaba muhabbet kuşu kızıştırmam için ne yapmam lazım nijer tohumu dışında önerebileceginiz bişey var mı?

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Kızıstırıyım derken fazla nıjer kullanımı kusu yerınden kalkamaz hale getırebılır box uretımı yapıyorsanız asırı yaglandırıyor yurtdısında yazıstıgım cogu uretıcı kullanmıyor dıyebılırım,onun yerıne kecı boynuzu tavsıye ederım ama suan degıl sıcaklardan sonra

ugurcan buran

Takipçi Üyemiz
Adı
ugurcan
Soyadı
buran
eren soyturk' Alıntı:
Kızıstırıyım derken fazla nıjer kullanımı kusu yerınden kalkamaz hale getırebılır box uretımı yapıyorsanız asırı yaglandırıyor yurtdısında yazıstıgım cogu uretıcı kullanmıyor dıyebılırım,onun yerıne kecı boynuzu tavsıye ederım ama suan degıl sıcaklardan sonra
üzerine birazda bal :)

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Ben yemi balla karıştırıp vermiştim ballı kraker oldu hiç bir zararını görmedim yaz ayında :)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Anzer balı bide deneyin  kızışma ne verirseniz verin o kızışacağı zamanı bilir kuş stresde olmadıktan sonra balda hikaye nijerde derim bu benim şahsi düşüncem... kuş ya genç  yada stersdedir.. selametle

ugurcan buran

Takipçi Üyemiz
Adı
ugurcan
Soyadı
buran
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Anzer balı bide deneyin  kızışma ne verirseniz verin o kızışacağı zamanı bilir kuş stresde olmadıktan sonra balda hikaye nijerde derim bu benim şahsi düşüncem... kuş ya genç  yada stersdedir.. selametle
cvp veriyosunuz ama aklımızda baska soru işaretleri kalıyo. :D Stres icin ne yapabiliriz mesela?