Muhabbet kuşu konuşturma hakkında aklıma takılan soru

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Muhabbet kuşu konuşturma hakkında aklıma takılan soru var ustalar şimdi ses kaydetsek ve dinletsek konuşurmu yanı ılla bızım agzımızdan cıkan kelımeyı dudak hareketlerımızı vb şeyleri gormek zorundamı ? alalı 10 11 gun oluyor opucuk atmaya başladı

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
kimi yetiştiriciler sürekli aynı sesi duyup çıkaramadıkları zaman strese girebileceklerini soyluyorlar. Bendede konusan bir kus var ilk kelimeyi soyleyene kadar biraz zorlandı simdi ne desen alıyor konusan muhabbet seslerini dinlettiginde dahada kolay soyluyor ama bastada belirttigim gibi ilk kelimeyi cıkarana kadar biraz ugrasmanız gerekmekte.

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
ben tavsiye etmem. sizin öğretmeniz daha faydalı. hem size daha fazla alışır.ben bu şekilde öğrettim. sonuç 20-30 cümle ve 20-30 civarı kelime. ama artık öğretmiyorum. eskisi gibi ilgilenemiyorum. yanına eş aldım.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Ben kendi kuşumdan yola çıkayım.Ben kuşumu aldığımda 1,5 aylıktı aldıktan 20 gün sonra 10 kelime öğrettim.Nasıl yaptın diye soracak olursanız ses banta kayıt etme yanlış şu nedenden dolayı sizi bir odaya kapatmışlar düşünün aynı sözleri sürekli dinletildiğini düşünün strese girmezmisiniz.Kuşunuzuda ona göre düşünün sadece EVDEKİ Kişilerin ilgilenmesi ile doğru sonuçlar alabilirsiniz.Hazır konu açılmış iken Kendi kuşumun videosunu paylaşayım bakın.

Kuşum şu anda 20 kelime SÖYLÜYOR.

Cafer Şov

20130126 194632

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Ben kendi kuşumdan yola çıkayım.Ben kuşumu aldığımda 1,5 aylıktı aldıktan 20 gün sonra 10 kelime öğrettim.Nasıl yaptın diye soracak olursanız ses banta kayıt etme yanlış şu nedenden dolayı sizi bir odaya kapatmışlar düşünün aynı sözleri sürekli dinletildiğini düşünün strese girmezmisiniz.Kuşunuzuda ona göre düşünün sadece EVDEKİ Kişilerin ilgilenmesi ile doğru sonuçlar alabilirsiniz.Hazır konu açılmış iken Kendi kuşumun videosunu paylaşayım bakın.

Kuşum şu anda 20 kelime SÖYLÜYOR.

Cafer Şov

20130126 194632
MAŞALLAH alkisd alkisd