muhabbet kuşu ödem Allah rızası için yardım

empty life

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
desdi
muhabbet kuşumda ödem oluştu. kanadında mantar ya da bilye gibi birşey o nolcak  nasıl giderebiliriz acil yardım lütfen
ali_desdi@outlook.com

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
hızlı resim diye bir site var oraya yükle linkini buraya yapıştır bence

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Ali kardeşim aynı timör yıllar önce dişi sevdamın kanat altında çıkmıştı aynı yağ kaplı şekilde git gide büyüdü Veterinerler kuştan pek anlamazlar ben genede götürdüm ameliyatla alırız ama dayanamaz demişlerdi. Timör olarak lipoma yağı olsa kıçta toplanan onu kuşu salmaya alıp güzel bakımla indirmiştim ancak malesef bu timörde sevdayı kaybettim.Güzelce besle geniş bir alana al belki bir çare olur kadeşim bu arada timör patlıyor ve kanayabiliyor.

empty life

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
desdi
bize zararı olurmu. sirke ruhu sürün dediler nette o yakarmış ve dökermiş yarayı

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Bulaşıcı olduğunu sanmıyorum.Bende senin gibi terramaycin merhemden avipoma vazeline sirkeye bi çok şey sürdüm timör patladı kan ve irin aktı elimede değdi.

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Malesef ben kurtaramadım.Umarım sen kurtarırsın nedenini anlıyamadım ama kuşlar 80 lik salmadaydı orda güzel yavru veriyolardı.Salmayı muhabbet yavrularına ayırıyım dedim sevdalarıda normal 3 kapılı standart kanarya kafesine koymuştum yumurtladılar sonra ur aniden peydağ oldu kuşun kanadının altında ve anormal şekilde büyüdü.

empty life

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
desdi
benim kuşumda kanadının üstünde. sirke ruhu sürüyorum yakıyor o yarayı. ve sonra kanıyor bakalım bir hafta bunu uygulayacağım artık yapcak birşey yok bekliyeceğim