Muhabbet Kuşu Toptancıları

tossbaa

Üyemiz
Kardeşlerim herkese selamun aleyküm..

İnşallah uzun uğraşlar sonunda evimin çatısında üretime başlıyorum resimlerini paylaşacağım.

Asıl konum şu ..

Şimdi benim teşviklerimle 3-4 arkadaşım bu işe başladılar kiminde 40 takım var kiminde 25 takım var. Bu arkadaşlarım yavru almaya başladılar. Kiminde 40 yavru var kiminde 5-10 yavru...

Siz üreticiler yavru kuşları nasıl satıyorsunuz..
Kendi dağıtım ağınızmı var ?
Patshop - patshop dolaşarak kendinizmi pazarliyosunuz?
Anlaştığınız toptancılarmı var....

Birde her şehirde toptancılara nasıl ulaşabiliriz... Sizin çalıştığınız toptancılar Kimlerdir..

Yada sitede kuş alan toptancı varmıdır...

Vakit ayırdığınız için teşekkürler...

Allaha emanet olunuz...

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
sağlıklı yavrular ürete bildikten sonra pazarında pek problem olmuyor.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
eger elinizde satabilceginiz yavrularınız var ise siteye satış ilanı verin.. size yakın olupta almak isteyenler size ulacaktır.. ama hemen satmak istiyorsanız bulundugunuz illerdeki petsoplarla gorusurup anlasabilirsiniz...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Siz hele bi  üretime başlayın ve hayırlısı ile de yavru almaya başlayın, kuşlar satılır merak etmeyin yeterki elinizde kuş olsun...:)

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
yeterki canlı ve sağlıklı muhabbet kuşlarınız olsun kısacası muhabbet kuşu gibi malınız olsun ölüp kalmadığı taktirde zarar etmezsiniz onun yoluda kaliteli kuşlardan damızlık kurmanız ve iyi bir bakımdan geçiyor kuşlarınızın genel görüntüsünü burdan konu açarak yayınlarsınız eke-yavru,dişi-erkek demeden satışa çıkaracağınız  bütün muhabbet kuşları ederi kadar fiyatlandırıldığında sıkıntısız bir biçimde alıcı bulacaktır tek sıkıntı gördüğüm gözlemlediğim kadarı ile ederinin üzerinde fiyatlar çekildiğinden meydana geliyor bunlara dikkat ederseniz kuşlarınız alıcısı sizde moralsiz kalmazsınız kolay gelsin.

tossbaa

Üyemiz
Öncelikle verdiginiz bilgiler için teşekkürler.

Ben kendi muhabbet yavrularımı inşallah bu site üzerinden satacağım.

Ama benim sorum siz nasıl satıyorsunuzzz ????

Yani çalıştığınız sistem nedir...

Yoksa şunda hemfikiriz kesinlikle güzel yavrular olduğunda satış kaygısı olmayacaktır..

Ama benim acizane ögrenmek istediğim sizin tecrübeleriniz.....

Selam ve dua ile....

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
bulunduğun muhitte kuş pazarı varsa orada satabilirsin ben izmirdeyim izmirde pazarları kuş pazarı olur petshop sahipleri gelir toplar gider ;D