Muhabbet kuşu üreticilerine özel Mama

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Ahmet Öndül' Alıntı:
Çok şükür bugün mamam geldi kargocuya sordum neden geç getirdin adam diyo kargo 28 de teslim edilmiş haftada bir gün doğuya arac cıkıyo ancak dedi hayırlısı biz de bundan sonra mama bitmeden 20 gün önceden sipariş veririz  smileki her şey için yine sağol Refik abi hakkını helal et. alkisd alkisd alkisd
Sen sağol Ahmet ,helal olsun... ;)

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Refik Hocam iyi günler kusura bakmayın kargonun farklılığı bizleri telaşlandırdı hani pek alışık değiliz uzun süreli kargolara normalde 1 gün sonra kargo elimize ulaşıyordu biraz önce Ankarayı aradım kargo ellerindeymiş Polatlıya gönderecekler ne zaman çıkacağı belli değil hakkınızı helal edin önceden kargonun durumunu bilseydik başınızı ağrıtmazdık arkadaşlar da bu durumu göz önüne alarak önceden siparişlerini verirler selamlar hayırlı işler...

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Ahmet bey bende sevindim..
Bir şey belirtmekte fayda var diye düşünüyorum mamanın kilosunu 5 liraya düşürdük bu vaziyette bile para kazanıyor olmak oldukça düşündürücü,bu sebeple kargoyu karşılıyalım dedik (en hesaplısından)yine para kazanıyor,mineral blok koyduk olmadı ,elime geçtikçede aktif  karbon (kuş kömürü) gönderiyorum ki keyif alarak yaptığım bir işi  şu anda çalışmakta olduğum işten dolayı ticari olarak düşünmüyorum,olurda işsiz kalırız ,emekli oluruz o zaman işin seyri değişebilir....saygılar.

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Refik Türk' Alıntı:
Bir şey belirtmekte fayda var diye düşünüyorum mamanın kilosunu 5 liraya düşürdük bu vaziyette bile para kazanıyor olmak oldukça düşündürücü,bu sebeple kargoyu karşılıyalım dedik (en hesaplısından)yine para kazanıyor,mineral blok koyduk olmadı ,elime geçtikçede aktif  karbon (kuş kömürü) gönderiyorum ki keyif alarak yaptığım bir işi  şu anda çalışmakta olduğum işten dolayı ticari olarak düşünmüyorum,olurda işsiz kalırız ,emekli oluruz o zaman işin seyri değişebilir....saygılar.
Refik hocam yaptığınız  fedekarlığın farkındayız acaba... dedik bütün site size sahip çıktı bu da gerek  işlerinizde gerek arkadaşlarla olan ilişklerinizde çok güzel izlenim bıraktığınızın göstergesidir. Keşke herkes sizin gibi olsa inanın insanlarla uğraşmak çok zor insanlardan bunaldığım zaman kuşların yanına gidiyorum 300 kuşun çıkardığı gürültü başınızı ağrıtmıyor(luzumsuzun biri başınızı fazlasıyla ağrıtmaya yetiyor). Verdiğiniz ürünlerde kar marjınızın çok düşük olduğunun farkındayız inşallah tanınınca seri üretime geçer yaptığınız işin emeğinin karşılığını alırsınız. Çevredeki arkadaşlara ürününüzü tanıtacağım yakın zamanda enerji bloklrından da siparişim olacak her şey için teşekkürler Allah işlerinizde muaffak etsin Allah Razı olsun selamlar...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Refik Türk' Alıntı:
Tebrikler abi...

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
REFİK ABİ 3 paket mama istıyorum özkanlar izsu yanı BAYILDIM AKHİSAR KÖFTE        SELAMLAR ACİL         

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
AYAĞINA SAĞLIK KÜMESİMİ MUTLU ETTİN SENDE MUTLU OLASIN REFİK ABİ

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
bende bugün 10kg sipariş ettim refik abiye çok teşekkür ederim

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Refik abicim emeklerin için,  dürüstlüğün için ve yardımseverliğin için v.b , v.b çok teşekkürler...
Ama arkadaşlarında dediği gibi şu kargo işine biran önce  çözüm bulmalısın... bye_kiss

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Arkadaşlar NAK kargo problemli. akarnak nakliyatın kargosu. geçenlerde başka bir yerden de kafes siparişi vermiştim. adres vermediler demişlerdi bana. yaklaşık kargoyu 15 kere aradım. hep aynı hikaye adres yok. adresimi veriyorum. yine bekliyorum yok. arıyorum yine adres yok diyorlar. sonradan öğrendim AKARNAK nakliyat olduğunu. allahtan yerini biliyorudum. gittim aldım birde fırça attım. çünkü adresim kalın kalemle hem kolide hem çuvalın üstünde yazıyordu. palavracı bir kargo yani. çevrenizde bende NAK kargo değilde birde AKARNAK nakliyat diye arayın.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Refik abi 40 gün oldu mama hala kargoda yok, elimede ulaşmadı, bilğin olsun... Bu arada mamasız da kaldık...:(  :( :(

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
23ünde sipariş ettim gelen giden bişey yok henüz :( kargo şirketi çok koftiymiş arıyorum ilgilendikleri yok..

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
az önce ulaştım kargoya gelmiş teslim edeceğiz bugün dedi kuşlar benim dandik ev yapımı mamamdan kurtulacaklar :D

EnquiRe

Üyemiz
Adı
ÖzGe
Soyadı
SUSUR
Bir adet Albino Muhabbet kuşum için tarafıma elden teslim edilmek suretiyle bir yıllık mama minerel blok ve kömür hediye edilmiştir. Kendisine buradan ayrıca teşekkür etmek istedim.
Umarım hedeflediğiniz noktaya en kısa sürede ulaşırsınız..

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
özge susur dualarını banada yönlendirmeyi unutma sebebini biliyorsun :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
refik beyin mamasını kesinlikle tavsiye ediyorum. özelikle portakal aromalı olanı. kuşlar yadırgamadan yiyor.. mamayı beyendim.. her zaman alacagım.. refik beye emek verdigi icin tsk ediyorum.. yolunuz acık olsun

nurdoğan

Üyemiz
Adı
nurdoğan
Soyadı
ünlügil
iyi g ünler refik bey bana 4kg kuru mama lazım izmirdenim nasıl ulaşabiliriz
NURDOGAN ÜNLÜGİL İZMİR YEŞİLYURT
HOBİ ÜRETİCİ

nurdoğan

Üyemiz
Adı
nurdoğan
Soyadı
ünlügil
refik bey bir kac sefer cebinizden sizi aradım ulaşamadım kabalıdı yarın kuru mamayı alabilecekmiyim hayırlı akşamlar
NURDOĞAN ÜNLÜGİL HOBİ ÜRETİCİ
İZMİR YEŞİLYURT
05374021286

nurdoğan

Üyemiz
Adı
nurdoğan
Soyadı
ünlügil
hayırlı akşamlar mama gercekten güzel teşekkürler benim petşhopcu arkadaşa bahsettim görüşmek istiyor bilgine selamlar aynı zamanda 1 kg numene isdedi
NURDOĞAN ÜNLÜGİL İZMİR
HOBİ ÜRETİCİ
05374021286

esedie

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
sarac
mamalar feshanede de satılacak mı acaba.. feshaneden de alabilecek miyiz bu hafta sonu..? saygılarımla..