Muhabbet kuşu üreticisi olmak veya olmamak

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
selahattin abi başlayanlar 1 senede vaz geçer demiş fazla bile söylemiş ben 4 ayda nefret ettim  smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
İsmail BAYRAM' Alıntı:
pes etmeden hedefe ulaşmak insanı onurlandırır
bir yıldır uğraşıyorum bir ton para harcadım 3-5 çift kuşum var daha bir yumurta bile alamadım ama hala umudumu kaybetmedim alacam o yawrularıııııııııııııııııııııııııııııııı

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Büyük üreticilere hayran kalmamak imkansız gerçektende zor bir uğraş.
Bende 5 kuş var,1 sattir temizlikle uğraştım,genel temizlikte değil oysa :)
Hele aynı odada kalınıyorsa bu biraz daha sorun oluyor benim gibi amatörler için.
Özellikle kuşun huyunu bilmek aşırı önemli.Mesela yarın yumurtadan ilk yavru çıkacak,ama demin yuvalığı temizledim yumurtaları çıkardım,geri koydum,dişi yadırgamadı ve yumurtalara zarar vermedi (3. kuluçkasında şuan),kimi kuşlar verir,kimisi vermiyor,kuşun bu tür huylarını bilmek lazım.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
çok güzel bilgiler.. teşekkürler abi..

astertixx

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
DEŞAT
bu işe başlayacaklar için faydalı bilgiler paylaşım için teşekkürler

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Süper yazmıssın abi eline sağlık. Madi acıda önemli ama önceo kuşları ok sevmeli ve o işi severk yaplayız diye düşünüyorum.

janpol32

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.aboşunkümesinden.com
Adı
abdurrahman
Soyadı
peker
ABİ DİLİNE SAĞLIK HER BİR HARFİ OĞRU OLMAKLA BERABER SABIR MEŞAKKAT SEVGİ FEDAKARLIK VE MADDİYAT LAZIM BUNLARI YAPABİLİYORSAK NE MUTLU ÜRETİME DEVAM...BİLGİLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER  SELAHATTİN BEY

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yeterki biz kuşlarımızdan maddiyatı esirgemeyelim kuşlar Allah nazardan sakınsın bizlere bakar ama her şeyi günlük yapmak lazım temizlik mama yem su yani her şey fedakarlığa dayanıyor Selahattin abinin dediği gibi bence sorun yok ben memnunum

zuhtu

Yeni Üyemiz
Adı
zühtü
Soyadı
üstündag
bu kadar da karamsar olmayın yada işi bu kadar da duygusallıga vurmayalım bence....YAŞAM=CANLI=UYGUN KOŞULLAR=VERİM FORMÜLÜ DOĞRUDUR FAKAT 2X2 =4 ETMEZ CANLI ÜRETIMINDE BUNU DA BİLMEK BİLİNÇLENMEK GEREKLİDİR DIYE DÜŞÜNÜYORUM SEVGİ VE SELAMLAR

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Ben başarısız olanların büyük çogunlugun işten anlamayan (bu pek önemli degil okur sorar ögrenirsin azım varsa) ve sagdan soldan duyduklarıyla 2 ayda 6 yavru *20tl eder 120 tl biruyumları ve nette olan yazıları  takım ne yer yav yesin 20tl 100 tl kar takım başı işi para 100 takım *100 10bin der 2 ayda süper para duyumlarını alan ve nette okuyan kesinlikle hayvan sevgisi ve bilgisi olmayan kolay yoldan parde a kazanmaya ugraşan insanlar oldugunu düşünüyorum tabi sonuç husran bende eger hayvan sevgin varsa bu işe karşılık beklemeden başlıcaksın bakabiliyorsan madi imkanların ölçüsünde sen hayvan seversen bunu hobi olarak düşünür gelir beklemeden hakkıyla kuşların na laikiyle bakarsan zaten onlar da sana zamanı geldiginde mutlaka dönüş yapar sır iş olarak düşüneneler sakın bulaşmasın gitsin pazrada limon satsın daha çok kazanır hayvan sevgisi bambaşkadır sevmeyen yapamaz arkaşlar bu işin özü bu sevende külfetine katlanıcak gülü seven dikene katlanır bukardar basit saygılar.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
...... !!!!!ARKADAŞ!!!!!...EĞER ÜRETİCİ OLMAK İSTİYORSAN :
                        ( ister üretici ol ister tek kafes )
1-  öncelikle bakımını üstlendiğinin bir canlı ve onunda Allah'ın yarattığını unutma
2-  baktığın kuşun sadece sana bağımlı olduğunu yem verirsen karnının doyacağını vermezsen                        aç kalacağını unutma sen nasıl kendi yaşamın gereksinimlerini otomatik olarak yerine                  getiriyorsan kuş-kuşlarınınkinide asla ihmal etme geciktirme (empati)
3- zamanında temizliklerini özellikle yem kafes suluk vs. temizliği hijyen yap
4- bu yazdıklarımı okuyorsan elinin altında internet var demektir kendini geliştir araştır konuya elinden geldiği kadar vakıf ol
5- ZAMAN-SABIR
                        SAYGILAR...

Alp Eren

Üyemiz
Levent ULUCA' Alıntı:
...... !!!!!ARKADAŞ!!!!!...EĞER ÜRETİCİ OLMAK İSTİYORSAN :
                        ( ister üretici ol ister tek kafes )
1-  öncelikle bakımını üstlendiğinin bir canlı ve onunda Allah'ın yarattığını unutma
2-  baktığın kuşun sadece sana bağımlı olduğunu yem verirsen karnının doyacağını vermezsen                        aç kalacağını unutma sen nasıl kendi yaşamın gereksinimlerini otomatik olarak yerine                  getiriyorsan kuş-kuşlarınınkinide asla ihmal etme geciktirme (empati)
3- zamanında temizliklerini özellikle yem kafes suluk vs. temizliği hijyen yap
4- bu yazdıklarımı okuyorsan elinin altında internet var demektir kendini geliştir araştır konuya elinden geldiği kadar vakıf ol
5- ZAMAN-SABIR
                        SAYGILAR...
son noktayı koymuşsun abi agzına saglık bundan öte laf olmaz yapacak olanlar bunu kesinlikle okumalı ondan sonra bişeler yapmalı