Muhabbet kuşu üretimi sokağa kadar düştü.

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Gürhan KOÇAK' Alıntı:
SLM FATİH  KARDEŞ BENİM ENYAKIN ARKADAŞIM BİLE KUŞCU OLDU CIKDI .BENDE MUĞABBET VARKEN GİTTİ  5 TAKIM ALDI.BEN KUŞLARI SATTIM.SULTAN .SEVDA .CENNET.PAPAĞANI BESLEMEYE. BAŞLADIM.MUĞABBETDE VAR YANINDA TAM BIRAKMADIM. BUGÜMDE GİTTİ . KÜTAHYADAN BİRÇİFT SULTAN ALDI. ŞİMDİ BANA SORUYOR SULTANLAR NE YERLER DİYE .SEVDA PAZARLIĞI YAPMIŞ .  KÜTAHYADAN  SEVDALAR NE YERDİYE BANA SORUYOR.(CEVAP AYNEN BU  ALDIĞIN YERE SORABİLİRSİN.) BELKİDE  AYIP ETTİM .
Gürhan abi olay aynen anlattığın gibi tamamen sana katılıyorum .
bizleri enayi yerine koymaları can sıkıcı sadece.....

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SAYIN ARKADAŞLARIM YAZMAYACAKTIMDA YINE GEÇEMEDİM BİZLER DİYORUZKİ PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT VE ÇOĞALMAK BAKINIZ BEN SİTEYE BAŞLADIĞMDA 1000 KUTLUYORDUK ŞUAN 7000 LERİ BULDUK VE HALA GİDİYORUZ İNŞALLAHTA GİDECEĞİZ SİZLER BİLGİNİN ÜZERİNE OTURSANIZ NE OLUR SÖYLEMESENİZ NE OLUR BU DÜNYADA TABİRİ CAİZSE NE AHMETLER MEHMETLER VAR ARTIK O SİZLERİN BAHSETTİĞİ DEVİRLER GEÇTİ NETE GİRDİMİ DÜNYA AYAKLARI ALTINDA MANTIKLI ŞEYLERDEN BAHSEDELİM PAYLAŞIN RAHAT OLUN BENCE NE KADAR ÇOK HAREKET O KADAR ÇOK BEREKET SIKINTI SÜREKLI KENDİNİZİ YENİLEYİN KORELMEYİNKİ ONLARDA ARKANIZDAN GELSİN KUŞ NE KADAR ÇOK OLURSA BU SEKTÖR O KADAR GELİŞİR BAHANELER ÜRETECEĞİMİZE ÇARELER ÜRETELİM PAYLAŞMAMAK DEYINCE KENDİNİZLE ÇATIŞIYORUZ  HERKESİ SEVİYORUM YINE YAZIYORUM GÖNLU BU SEVGİDEN GEÇEN HERKESLE BİR GÜN BULUŞACAGIZ
SON SÖZ DÜŞMANINIZA DAHİ OYLE BİR DAVRANINKİ ÖLDÜĞÜNÜZDE ARKANIZDAN AĞLASIN  ARZULAR ŞELALE TA AZERBEYCANDAN  UYEMİZİN OLDUĞU HERKESE HATIRLATMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM
+1

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SAYIN ARKADAŞLARIM YAZMAYACAKTIMDA YINE GEÇEMEDİM BİZLER DİYORUZKİ PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT VE ÇOĞALMAK BAKINIZ BEN SİTEYE BAŞLADIĞMDA 1000 KUTLUYORDUK ŞUAN 7000 LERİ BULDUK VE HALA GİDİYORUZ İNŞALLAHTA GİDECEĞİZ SİZLER BİLGİNİN ÜZERİNE OTURSANIZ NE OLUR SÖYLEMESENİZ NE OLUR BU DÜNYADA TABİRİ CAİZSE NE AHMETLER MEHMETLER VAR ARTIK O SİZLERİN BAHSETTİĞİ DEVİRLER GEÇTİ NETE GİRDİMİ DÜNYA AYAKLARI ALTINDA MANTIKLI ŞEYLERDEN BAHSEDELİM PAYLAŞIN RAHAT OLUN BENCE NE KADAR ÇOK HAREKET O KADAR ÇOK BEREKET SIKINTI SÜREKLI KENDİNİZİ YENİLEYİN KORELMEYİNKİ ONLARDA ARKANIZDAN GELSİN KUŞ NE KADAR ÇOK OLURSA BU SEKTÖR O KADAR GELİŞİR BAHANELER ÜRETECEĞİMİZE ÇARELER ÜRETELİM PAYLAŞMAMAK DEYINCE KENDİNİZLE ÇATIŞIYORUZ  HERKESİ SEVİYORUM YINE YAZIYORUM GÖNLU BU SEVGİDEN GEÇEN HERKESLE BİR GÜN BULUŞACAGIZ
SON SÖZ DÜŞMANINIZA DAHİ OYLE BİR DAVRANINKİ ÖLDÜĞÜNÜZDE ARKANIZDAN AĞLASIN  ARZULAR ŞELALE TA AZERBEYCANDAN  UYEMİZİN OLDUĞU HERKESE HATIRLATMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM
alkisd

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Kemal abiye katılıyorum düşmanımıza bile öyle bir davranalımki birgün öldüğümüzde o bile üzülsün 

Behsat bey sizede hem katılıyorum çünkü bunları bende yaşadım önce kendimi gece gündüz yetiştirdim sonrada bana selam verenleri birçok arkadaşıma muhabbet kuşlarında etkili oldum kendi elimde varken ben satmadım sen şuradan al dedim ama birtanesi Cihan sağolasın bana adam göndermişsin sağol bile demedi diyemedi ben bu işe başladım birkaç kişiyede öğrettim onlarda kuşçu oldu bana kuşlar nasıl diye sorduklarında ya bir tuhaflık var bugün yavrum öldü dediğimde yüzünde mutluluk gördüğüm yakın arkadaşlarım vardı en sevdiğim çiftimin eşi öldü diye buen üzülürken o boşta kaldı bana ver deyipte vermeyip ben yanına başka eş koyacağım dediğimde trip atanlarmı dersin yoksa benden gelgit işi öğrenip başkasından aynı senn olay kuşlar alıp üretimhane kuran ve sorun olduğundada canım cicim diyenlerimi dersin benimle selamı sabahı var deyip de kuşların fiyatı öldürmeye çalışanmı dersin 2 kuşu yavru yaptı diye kendini üretici oldum havalarına sokanımı dersin herneyse ben yine dayanamıyorum paylaşıyorum kuşlarımın yanına getiriyorum soramadıkları sorulara bile cvap veriyorum hatta bazen temin edemediklerini düşünüp ilacım vitaöinimden bölüyorumda veriyorum ben çok kötüyüm bu işte herhalde ben bu işi beceremiyorum
Hak eden insan var hak etmeyen insan var yorumlarım haketmeler icindir.. haketmeyenler zaten kendini verdigim örnekte apacık ortaya koyuyor.. bir insan bir insana yardımcı olduysa hic olmazsa birazda minnettarlık duygusu olmalı.. hala bile nice bilgi  öğrendigim ve bu sitede olmayan  eski kuscu abilerimi ararım sorarım gorusurum.. üreticiliğin diğer guzel yanıda ölümsüz dostluklar kurmaktir.. ama sen gel görki insanların gözlerini para hırsı buyuyunce sırtına basıp basamayı cıktıktan sonra basamaktan sana bi tekme atmaya calisiyorlar :) yine soluyorum daha karsımızdakini tam tanımadan... suc bizim egiliyoruz ya sırtımıza basıp basamagı cıkmak istemesine yardımcı olmak icin..
saygılar

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA NASILKI BİZİM BAKTIĞIMIZ KUŞLARIN BİR KAREKTER TAŞIYAN KANI VARSA İNSANLARINDA VARDIR  SEN YİNE YEMİNİ SUYUNU VERDE O YUMURTLAMASA YUMURTLAMASIN YAVRUYA BAKMAZSA BAKMASIN YAVRUYU DÖVERSE DÖVSÜN 
YINE BİR ATASÖZÜ ÇIKIYOR KARŞIMIZA İYİLİĞE İYİLİK HER KİŞİNİN KARI KOTÜLÜĞE İYİLİK ER KİŞİNİN KARI

BİZLER HEP BERABER ER ER ER ER KİŞİ OLALIM HERKESLE BİRGÜN MUTLAKA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE  ARZULAR ŞELALE