mühabbet kuşu üretimi

hüseyindemirci

Yeni Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
demirci
herkese merhabalar. ben 21 yaşındayım, 2 çift muhabbet kuşum var ikisinden de yavru aldım, sizlerin  buradaki üretimlerinizi ve kuşlar ın ızı gördükçe gıpta ediyorum... üretim işine girmek istiyorum... bu işin zahmetini güzel yanlarını kötü yanlarını biliyorum ama bu işten ekmek yermiyim, gelir sağlayabilir miyim. pazarlama konsunda bilgim zayıf beni  bilgilendiriseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ailemize  hoş geldiniz  akrdeşim  bu iş  zahmetli sabır  özen isteyen  herseyden  önce  sevgi  isteyen  bir  iş  öyle  2  çifte bakmaya  benzemez  hınzırları  ailenden eşinden  dostundan  fadakarlık edeceksin  yani zor bi yol  hadi  hayırlısı  formda bir  çok başlık mevcut istersen bir  göz at kardeşim.....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
ailemize  hoş geldiniz  akrdeşim  bu iş  zahmetli sabır  özen isteyen  herseyden  önce  sevgi  isteyen  bir  iş  öyle  2  çifte bakmaya  benzemez  hınzırları  ailenden eşinden  dostundan  fadakarlık edeceksin  yani zor bi yol  hadi  hayırlısı  formda bir  çok başlık mevcut istersen bir  göz at kardeşim.....
+1

hüseyindemirci

Yeni Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
demirci
teşekürler abi ben feda etmeye hazırım  herşeyimle bu işi yapmak istiyorum...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Gönülden istiyorsan çaba ve gayret edersen olur isteğin

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Karahan UZUN.' Alıntı:
+11111111111111

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Uygun ortam ve şartları yarattıktan sonra neden olmasın FAKAT bir kere yap on kere düşün derim...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Kendinden eminsen ve yapmak istiyosan yaparsın... Uğraş ve özveri seni güzel yerlere taşır inşallah... Hayırlısı olsun, aramıza hoşgeldin...

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
anladığımız kadarıyla para kazanmak acısından gireceksiniz bu işe bana sorarsanız hiç girmeyin parasal yönden çok sıkıntılı sürekli cepten yiyor ve pazarlama ayrı bir dert . :-[

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Hoşgeldiniz.Üretim işi zahmetli bir iştir ve sosyal yaşantınız olmaması lazımdır bu yönden zamanınızı kuşlara ayırabilecekseniz ve çalışan takımlar elde ederseniz elbette gelir sağlayabilirsiniz.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
anladığımız kadarıyla para kazanmak acısından gireceksiniz bu işe bana sorarsanız hiç girmeyin parasal yönden çok sıkıntılı sürekli cepten yiyor ve pazarlama ayrı bir dert . :-[
+1

ilkercay

Takipçi Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı: