Muhabbet kuşu yavru hk. Acil

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Yavrunun tekini aldım kafesi ayırdım ama henüz yem yediğini görmedim kursağındada yem yok farklı nir kafesle farklı bi odaya aldım.

Dünden beri ayrı duruyoe yavru. Diğerini daha besliyor babası. Yavru kuş uçabiliyor ısırabiliyor ve popo kısmındaki tüylerde tam. Yem yer inşallah.

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Murat GÜLLÜ' Alıntı:
Merhaba üstatlar

2 adet yavru muhabbet kuşun var yumurtadan çıkalı 1 ay oldu. Sabah baktığımda birtanesi yuvadan çıkmış kafesin içinde uçmaya çalışıyordu. Sizce kafesten almalımıyım artık kuşları yoksa tekrar yuvayamı koymalıyım. Babası annesi döver mi. Acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla
Selamlar murat bey yavru yem kırması ve su içebiliyorsa kafesten alabilirsiniz.Yoksa tekrardan yuvaya bırakın

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Hocam henüz yem kırdığını görmedim. Fakat yuvadan aldığım yavruyu dövüyolardı. Kafasının üst kısmındaki tüyleri yolmuşlar. 

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ayırdığınız yavru tek 1 tane yavrumu yanında başka yavrular varmı? ayrıca yavruları ayırdığınız kafes anne ve babanın bulunduğu ortamdamı? 2 gündür ayırıp hala yavru yem yememiş ise tekrar yulağa koysanız bile yuvalıkta durmaz ve yuvalıktan atlar bu durumda da anne aba yavruyu öldürebilir onun için yavruyu elle besleyeceksiniz, elle besleme videoları youtube da var

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Hocam ayırdığım yavru 1 adet diğerini henüz ayırmadım çünkü onu dövmüyorlar besliyorlar hala. Anne baba ile ayrı odalarda yavru.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
aynı odada dursun neden farklı bir odaya aldınızki yavru kuş yerini yadırgamasın yerini yadırgarsada yem yemez, aynı odaya alın yarın yine takip edin ayrıca yavru kuşun resmini ve kuşu koyduğunuz kafesin resminide koyarsanız çok iyi olur