muhabbet kusu yavru renkleri(hangi renk gelebilir )

ecenur

Yeni Üyemiz
Adı
ecenur
Soyadı
kuşcu
mayıs  2012  de  hakan toğa dan aldıgım  jumbo  takım  5 ay sonra  yumurladı  yumurtaların 3  dolu  diger ikisi  henuz  damar olusmadı  4- 6 -8/10/2012 tarinde  yumurtalarda  damar olusumu  var 12-14/10/2012 yumurtalarda ise amar olusumu  henuz  yok  bir veya  iki  gün kadar  bekleyecegimi  söyledi  hakan bey  dedigi  gibi ise  3  agız yavru almış  gri erkek  mavi  dişi  düz  renk teler  3 agızda da  4 yavrunu  1 tanesi hariç  hepsi  gri  çıkmış  acaba mu sefer  mavini  fazla cıkma olasılıgı  varmıdır
ayrıca  buradan  hakan beye teşekkurlerimi sunuyorum  alışma evresi  biraz  uzun oldu  ama  yavru  alacagımı  ısrarla  dile  getirdi
birde  bir  sorum olacak  ayaklarında1 ayagında  turuncu  bir halka var birde diger ayaklarında  metal  bilezik üzerinde  ht 2011 dişide  013 erkekte-039 yazıyor bu  ne anlama geliyordu

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
öncelikle teşerrük  ederim  bende yavrular  genelde  gri idi 3 agızda da 3  gri  bir  mavi  yavru verdi  bilezikler konusunda  ise  turuncu  renk 2011  yılı dogumlu oldugunu  diğeri ise  bana ait bir  bileziktir  ht2011 013 yavru  numarası  sizede  satarken  tuttugum  cizelgelerde  belirtmiştir  yavru  adedi  rengi  anne babası cizelgelerde  mevcuttu  eger  o cizelgeyi  saklamış isenız  anneni babanın  kafes  nosu na göre  hangi tarihte  ne yemi  su  ilaç  vitamin  hastalık  geçirdigi ne tür tohum veridigi  gün gün  yazıyordu  hatırlaya bilirseniz  en az  3 ay gerekli oldugunuda ( alışma  ve yumurtlama evresinın) eger ki yumurta veya  es bozulması  oldugunda aramanızı  dile getirmiştim 5 ay  geçmiş  olsun  ne mutlu  yumurta alabilmişiniz  yalnız  yumurta almak  demek  yavruların cıkacagı anlamına  gelmez  bir problem olur (yani  sıklıkla  yuvayı kontrol etmeyin  yani  dişiyi  fazla rahatsız  etmeyin 4-6-8 /10 tarihindeki  yumurtalar  22-24-26 cıkabilir veya  bir gün atabilir  bilginize 
tekrar tebrik ederim  saygılarımla 
hakan toğa