Muhabbet Kuşum Ayağına Basamıyor

honhon12

Yeni Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
dulger
Beyler muhabbet kuşum laptopun üstünde dururken birden kapaı üstüne düştü kuşun sağ ayağına basamıyor şimdi hayvan :S Ne yapmam lazım veteriner yok burda şuan götürebileceğim :S

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
İnşallah Birşey olmamıştır. Ama Ayağı kırılmışta olabilir. Sitede bir Arama yaparsan eğer 'Ara' Butonundan bulabilirsin.

honhon12

Yeni Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
dulger
S.Burak YAVAŞ' Alıntı:
İnşallah Birşey olmamıştır. Ama Ayağı kırılmışta olabilir. Sitede bir Arama yaparsan eğer 'Ara' Butonundan bulabilirsin.
Bende öyle yapıyorum teşekkür ederim inşallah iyileşir Terramycin diye bir ilaç önerdi 2-3 kişi aldım sürdüm birde zeytin yağı sür dedi bir arkadaşım daha sürmedim sizce iyi gelir mi ?

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Bende Pek Sağlıktan anlamam çünkü Daha Veterinerlik okuyacağım. Henüz Adayım. Üstadlar Yardım edecektir.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
geçmiş olsun bugun bizde bi kaza atlattık ama benim kuşta sıkıntı yok , tez sağlıgına kavuşur inşallah  icon_pray

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
teramicin iyi gelecektir diye düşünüyorum geçmiş olsun

E

elaziz2316

Guest
    Bu tür ani hareketler muhabbet kuşlarında aşırı stresten dolayı geçici felç ya da ölüm ile sonuçlanabiliyor. Ama sizinki ölüm olayını atlatmış. Ölecek iseydi olaydan sonra hemen birkaç dakika içerisinde ölmedi ise en azından bu olaydan ötürü ölmez. Bu dönemde kuşunuzu strese sokucu ani davranışlardan kaçınmanız gerekir. Özellikle kontrol amaçlı da olsa sıksık elinize almayın derim. Geçmiş olsun.

honhon12

Yeni Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
dulger
Arkadaşlar kuşumun bacağı mosmor oldu bacağının üst tarafı tüylerle kaplı olan yer basamıyor hala ayağına anladım artık kesin kırılmış düzelmez dimi ileride ilacı sürüyorum ama faydası olmaz gibi gelir ve evde birde dişi kuş var 2 aydır bizde durmadan ayağı kırık kuşu ısırıyor bacağından çekiyor sizce neden yapıyordur ?

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Bnım kusumunda ayagı kırık 2  kere paylastım forumda sadece 1 kısı cevap verdı inş sanada bilen cevap verırır gecmıs olsn

honhon12

Yeni Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
dulger
Beyler bana iyileşmez gibi geliyor  :'( Ama inşallah iyileşir bu arada başka kafes yok erkeği salıp kızı salmamayı planlıyorum bari sakat haliyle rahat etsin biraz kuş :(

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
canını sıkma benım dısınınde ayagı kırık google amcadan arastırdım :D bırkac kısı bnmde kırılmıstı 1 ay sonra ıyılestı fılan yazmıslar

honhon12

Yeni Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
dulger
Umut ERGÜN' Alıntı:
canını sıkma benım dısınınde ayagı kırık google amcadan arastırdım :D bırkac kısı bnmde kırılmıstı 1 ay sonra ıyılestı fılan yazmıslar
Morardımı seninki benim kuşun morardı bacağı :S