Muhabbet Kuşum Benden Korkuyor Ne Yapmalıyım ?

zalim0773

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Ali
Soyadı
Bilgin
Bayramın son günü Eminönünden aldığım kuş'umu 2 hafta geçtikten sonra odada saldım.Fakat Dolabın üstündeki kasaya düştü ve oradan çırpınması ile çıkamadı bende kasayı çektim tam dolabın arasına düşüyodu ki elimle yakaladım kurtarmak isterken o günden beridir benden korkuyor ne yapmalıyım yardım edecek varmı bana ?

Buda Güzeller güzeli Papatya'm

http://f1209.hizliresim.com/11/b/cvh6v.png

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Öncelikle ismini değiştirmelisin.. Gerçek ismini nick olarak kullan yoksa üyeliğin silinir. Sorununa gelince kuşun tekrar güvenini kazanmalısın,elinden yem yedirmeyi denedin mi,senden korkup yemiyorsa eğer, her gün  avucunun içine bir miktar yem koyup elini yavaşça kafesin içine sok ve daha sonra  elini hiç kıpırdatma eline gelmesini bekle,ilk başta kuş kaçabilir çırpınabilir sakinleşene kadar bekle... Zamanla korkusu azalacak ve bir gün eline tekrar çıkacaktır. Bu bir haftayı bile bulabilir sabırlı olmalısın,elinden bir kaç kez yem yedirirsen senden korkmaz bi daha...

zalim0773

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Ali
Soyadı
Bilgin
Denedim ama 3 kere yedi  sonra yemedi .tamma dediklerinin daha fazla deniycem bakalım ne yapcam.Nick'i değiştiremedim başka yolu varmı değiştirmenin