Muhabbet Kuşum Cama Çarptı

Okan Öyurt

Yeni Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Özyurt
Merhaba arkadaşlar..3 aylık bir muhabbet kuşum var..eve geleli 3 gün oldu..geldiği günden beri kafesin içinde türlü oyunlar yapıyordu ve sürekli ötüyordu çok hareketliydi..bugün kuşumu ilk defa saldım uçtu ve cama çarptı..camdan masanın üstüne düştü oradan da yere..gidip baktığımda yerde sırt üstü yatıyordu..düzeldi uçmaya çalıştı uçamadı..bende yakalayıp tekrar kafesin içine koydum..kanatlarında ve gövdesinde herhangi bir problem gözükmüyor..elimi kafesin içine soktuğumda üzerine çıkıyor geziyor..ama onun dışında hep tünekte ve hiç sesi çıkmadan oturuyor..seslendiğim zaman geriniyor kanatlarını yukarı kaldırıyor ama sonra aynı hareketsiz ve sessiz pozisyonunu alıyor..acaba kuşa birşey olmuşmudur?yardımlarınızı bekliyorum..

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
görüntüde kırık,çıkık vs gibi bir durum yoksa muhtemelen çok korktuğu için sesi çıkmıyordur.bir kaç güne neşelenir

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Neselenmesı ıcın ınternetten  muhabbetkusu sesı bul dınlet 2 3 gun sonra tekrar kafesın kapısını ac bu sefer perdelerı cekmeyı unutma. Bu dedıklerım psıkolojısı ıcınde. Eger bı sakatlık varsa onu bısey dıyemem.