Muhabbet kuşum çok saldırgan

emreavci4747

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
avcı
Merhaba Arkadaşlar 3 gün önce muhabbet kuşu aldım ilk defa bir kuş besliyorum kuş elimden yem yiyor ama sevmeye çalışınca çok aşırı şekilde ısırıyor göğsünden yukarı itince parmağıma konuyo ama konar konmaz tüneğe geri atlıyor ancak o kısa sürede kafes dışına çıkarırsam çıkıyo tabi çıkardıktan sonra kafese geri koyması çok zor oluyo hiçbirşekilde yakalayamıyorum elimede gelmiyo bu ısırma problemini nasıl çözebilirim?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Aldiginiz kus daha önce bir evdeymis geri pet shopa satmislar onu begenip siz almissiniz kuslarin egitimide ayni köpekler gibi oluyor daha önceki sahibi onunla parmagiyla kizdirdiysa surekli gagasiyla oynadiysa herseyi isirmaya alistirdiysa öyle yapar kendiniz egitmek istiyorsaniz 40-45 gunluk bir kus alin buyutun

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba
Bu ısırma olayı çok enteresan ya benim bir önceki yavrular daha yeni tüylendiklerinde bile fena ısırıyorlardı, şimi aynı kuşların bir sonraki yavruları sanki ısırmayı bile bilmiyorlar. Ben hiç kızdırmadım diğelerinide bunlarıda bence kuşlarında bir karakteri var, illaki eğitim ile de ilgisi vardır.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kafesyen cikarmadan egitimini yapin
Son derece normal kafesten ciktiginde yuksege konar yakalamak istersin kaçar
Once sab8rla kafes icerisinde egitimi verin.