Muhabbet Kuşum Cok Stresli yardım lütfen

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Merhaba Arkadaşlar

Hemen özet geciyim...Evimizin yanında inşaat başlangıcı var dozerler evi yıkıyorlar yerde sallanıyo cok ses oluyo kuşum kafesin içinde çırpına çırpına telef olucak sandım.

Bende kafesi açıyım öbür odada uçsun dedim rahatlasın diye duvara bi koydu sanırım iyi değil durumu ne ayaklarını oynattı nede öttü nede ısırdı

Kafesine koydum yavaşca ayaklarıyla tele yapıştı 3 dakka cıkartamadım 7/8 dakika kafesin tabanında öylece oturdu.

Yuvalığa girmeyen ve hiç çiftleşmeyen dişimiz bu durumdan oda korktu ve yuvalığa girip ötmeye başladı.

Sonra erkek kuşum beni gördükçe anlık tepkiler verdi öbür tele öbür tele derken tüneğe çıktı

Şuanda sanırım iyi ikiside tüylerini kapartıp uyukluyorlar bi hayli yoroldular

Bu durumda ne yapmam gerek ?

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
YAPACAK BİRŞEY YOK. HAFRİYATIN BİTMESİNİ BEKLİCEKSİN. KUŞLARIN KAFESİN KAPISINI AÇIK BIRAK UÇARLARSA BİRAZ RAHATLAYABİLİRSİNİZ.

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Sizce Beyin travması geçirmiş olabilirler mi belirtileri filan nedir çünkü dümdüz vurduda duvara ama şuan durumu iyi kendini temizliyor tünekte filan

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İsa YILMAZ.' Alıntı:
YAPACAK BİRŞEY YOK. HAFRİYATIN BİTMESİNİ BEKLİCEKSİN. KUŞLARIN KAFESİN KAPISINI AÇIK BIRAK UÇARLARSA BİRAZ RAHATLAYABİLİRSİNİZ.