Muhabbet kuşum dengede duramıyor

Helin turan

Yeni Üyemiz
Adı
Helin
Soyadı
Turan
Merhaba arkadaş lar lütfen bilgisi olan yorum yapsın rica ediyor um.1 ay evvel petshop a gitti bi çöp kovasının üstünde 1 mlik. Bi kafeste kuş vardı hastaydı.adam kovaya çarptı kuş kafesi ters düştü yere.ayrıca ishal i var ve göğsü şiş dedi orda ki şahıs.eve getirdim ben bakmak istedi m 1 aydır bende ishali geçmiyor vitamin ilaç vs verdim aynı ayrıca uçamıyor yürürken de yalpalıyor dengede duramıyor tünekte.napmalıyım burdaki veteriner ler ilgilenmiyor petshopda cahilin teki.lütfen cevaplar mısnız?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Yalpalaması iki farklı nedenden olabiliryor ya salmonella, ya da iç Parazit (solucan şeklinde). Salmonella için enrofloksasin etken maddeli antibiyotik kullanıla bilir. İç parazit şerit için levamizol etken maddeli ilaçlar kullanılır. İlaçlar veterinerden alınır. Biraz geç kalınmış gibi. Diğer sorunları daha sonra halledilmeli.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Helin turan' Alıntı:
Merhaba arkadaş lar lütfen bilgisi olan yorum yapsın rica ediyor um.1 ay evvel petshop a gitti bi çöp kovasının üstünde 1 mlik. Bi kafeste kuş vardı hastaydı.adam kovaya çarptı kuş kafesi ters düştü yere.ayrıca ishal i var ve göğsü şiş dedi orda ki şahıs.eve getirdim ben bakmak istedi m 1 aydır bende ishali geçmiyor vitamin ilaç vs verdim aynı ayrıca uçamıyor yürürken de yalpalıyor dengede duramıyor tünekte.napmalıyım burdaki veteriner ler ilgilenmiyor petshopda cahilin teki.lütfen cevaplar mısnız?
Video ve diski resmi yuklermisiniz