B bato Yeni Üyemiz Katılım 23 Mar 2014 Mesajlar 15 Konum kocaeli Adı batınay Soyadı kanpara 2 Nis 2014 #1 2.5 aylık muhabbet kuşum var elime alisti korkmuyor ama kafesin kapagini acinca hemen kafesin ustune cikiyor elimi uzatiyorum elimin ustune cikiyor kafesden uzaklasinca ucarak kafesin ustune gidiyor neden yapiyor olabilir...
2.5 aylık muhabbet kuşum var elime alisti korkmuyor ama kafesin kapagini acinca hemen kafesin ustune cikiyor elimi uzatiyorum elimin ustune cikiyor kafesden uzaklasinca ucarak kafesin ustune gidiyor neden yapiyor olabilir...
B BACE Takipçi Üyemiz Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 211 Konum diyabakır Adı Deniz Soyadı Yılmaz 2 Nis 2014 #2 Batınay KANPARA' Alıntı: 2.5 aylık muhabbet kuşum var elime alisti korkmuyor ama kafesin kapagini acinca hemen kafesin ustune cikiyor elimi uzatiyorum elimin ustune cikiyor kafesden uzaklasinca ucarak kafesin ustune gidiyor neden yapiyor olabilir... Genişletmek için tıkla ... kardeş kuş ne zamandır sende ve ne kadar ilgileniyorsun günde
Batınay KANPARA' Alıntı: 2.5 aylık muhabbet kuşum var elime alisti korkmuyor ama kafesin kapagini acinca hemen kafesin ustune cikiyor elimi uzatiyorum elimin ustune cikiyor kafesden uzaklasinca ucarak kafesin ustune gidiyor neden yapiyor olabilir... Genişletmek için tıkla ... kardeş kuş ne zamandır sende ve ne kadar ilgileniyorsun günde
B bato Yeni Üyemiz Katılım 23 Mar 2014 Mesajlar 15 Konum kocaeli Adı batınay Soyadı kanpara 2 Nis 2014 #3 Aldigimda 1 veya 2 haftalikdi.haftasonu cok fazla ilgilenebiliyorum ama hafta ici okul sebebiyle cok ilgilenemiyorum ondan mi acaba
Aldigimda 1 veya 2 haftalikdi.haftasonu cok fazla ilgilenebiliyorum ama hafta ici okul sebebiyle cok ilgilenemiyorum ondan mi acaba