Muhabbet kuşum Hakkı'nda

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Benim kızışmış dişi kuşum  akıllı yemliğin içinde yatıyor folluk var ama içine korkunca giriyor ne yapabilirim yerini değiştirsem olur mu. Bilen arkadaslardan bilgi istiyorum

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Her zaman onu folluk gibi görmüyorlar bazen yemlik şeffaf olduğu için oradan diğer kuşlara bakmaya çalışıyorlar gerçekten kızışma olduysa yuvaya yatar bazen kafese yumurtlama da olabilir yumurtayı alıp yuvaya koyun kırık değilse

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Tekin Bey,
Onur beye ilave olarak kuşunuz eğer korkuyorsa o korkuyu yok edecek bir çözüm bulmalısınız. Bu bazen kafesin konumudur. Bazen yuvalığın kendisidir bazen de çevrede başka birşeydir. Bazen erkeğin hareketleridir. Biz buradan şudur diyemeyiz. Değişik denemeler yapıp bulmak durumundasınız. Deneme yaparken her denemede 1 gün kadar beklemelisiniz. Ben o tip sorunları çözdüğümde genellikle 3-4 saatte yuvaya giriyorlardı.

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
kuşların  durumu  böyle  ben  eş  olarak  aldım  ama  biraz  azalt  dı    yemliğe  girmeyi  korkusunu  yenecek bir  şey  yapmak  lazım  bakalım bu arada  teşekkürler  size    bir  de  kusma  durumu  oluyo  ara  sıra  erkek  dişiye  kusuyor    acaba  bir  de  yuvayı  mı  beğenmiyor  .

Ekli dosyalar