Muhabbet kuşum hasta nolur yardım edin.

Tülay Günel

Yeni Üyemiz
Adı
Tülay
Soyadı
Günel
İyi günler herkese kolay gelsin. Öncelikle belirtim ilk kez muhabbet kuşu besliyorum ve haklarnda hiç bişey bilmiyorum ve oğlumu iyileştirmek istiyorum Lütfen yardım edibilirmisinz. Öncelikle kuşu alalı 13 gün oldu kendisi erkek 3 aylık yavru ve kuşum 5 gündür hasta.  Sanrm soğuk aldı ilk belirtileri halsizlik tüylerini kabarttı ve hep uyuyordu ilgisizdi. Ishali çok fazlaydı sonra kurumuş ekmek yedirdim zorla ishali geçti ama kuş hala halszdi. Bi sürü şey denedim sarmsaklı su icirdim azıcık,  sonra su icmiyordu bal verdim ağzına çok az. Ama düzelmedi bende ertesi gün aldıgım petshopa götürdm ordaki beyefendi apex astım ilacı damlattı ağzına bunu alnca toparlar dedi. Sonra eve getrdm tüyleri arada normale dönüyor kuş eskisinden daha hareketli yemeside gayet iyi ama kuşta hala hapşrma var ve hani 3-4 dakikada bir hapşuruyor. Bide geceleri byle içten içe ses çıkarıyor lütfen yardım edin sizce kötüyemi gidiyor yoksa iyiyemi  crying

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Geçmiş olsun..
Sıcak bir yere alın..
Yem olarak sadece Sade kanarya yemi verin..
Suyunu günlük tazeleyip Bir gün elma sirkesi damlatın 2 damla,bir gün limon sıkın 5-6 damla...
Bir hafta içinde düzelir İnşallah...
Saygılar...

Tülay Günel

Yeni Üyemiz
Adı
Tülay
Soyadı
Günel
Suyuna petshop sahibi iyileşene kadar 5 damla astm 5 damla vitamin ilacı damlat dedi 4 gündür öyle yapıyorum. Ve inanın ölmesi istemiyorum sürekli sıcak tutuyorum zaten ama göğsünde açılma olmuş yani derisi görünüyor isterseniz resim atabilirim daha rahat görmeniz açısından.

Tülay Günel

Yeni Üyemiz
Adı
Tülay
Soyadı
Günel
Durum böyle işte petshop sahibi açık konuşmak gerekirse yasamaz dedi :'( yardım edersenz çok mutlu olurum şimdiden çok saolun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Yaşayıp yaşamayacağına o karar vermesinde...

Tülay hanım,
Benim size söylediklerim o petshop sahibinin söylediklerinin doğal yöntemi..
Ben herşeyin doğalını tercih etmeye çalışırım..

Şişe Vitamin yerine çocuklarımızda üşüttüğünde hemen verdiğimiz limon portakal mandalina yani C VİTAMİNİ deposu mevyeler..

Bağırsak temziliği içinde elma sirkesi..

Birde sade kanarya yemi ishali kesmede etkilidir.

Yeşillik meyve mama vermeyin 1 hafta..
Saygılar..

Tülay Günel

Yeni Üyemiz
Adı
Tülay
Soyadı
Günel
Göğsündeki kuruluk sıkıntı değil demi. Ayrıca çok tsk ederim saolun. Inşallah oğlum yaşar da bende size duacı olurum. Hayrlı günler

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Kuruluk yavaş yavaş geçecektir..
Daha kötülerinin iyileştiğini gördüm..
Tahminimce yer ve hava değişikliğinden olmuş..

İyi niyetle yaptığınız ama tavsiye etmediğimiz kurumuş ekmek(mayalıdır,şekerlidir),sarımsaklı su(sağlığında ayda bir sağlıklı ve yetişkin kuşa veririm),bal (kızgınlık zamanı sulandırıp fısfısla mamaya sıkarım),astım ilacı(İLACA KARŞIYIZ) bu kuşa zarar vermediyse dahada birşey olmaz Allahın izniyle...

Doğaldan ŞAŞMAYIN...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
baytril %2,5 alıp kuşun ağzına sabah akşam 1 er damla 5 gün boyunca damlatın ama bunu kuşun ishali geçtiyse yapın, ayrıca ishal içinse normal eczaneden ercefuril suşup alıp suluğuna 2-3 damla damlatabilirsiniz,kuş doğal yöntemlerle tadavi edilme safhasını çoktan geçmiş