MUHABBET KUŞUM KAÇTI ..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
muhabbet kuşum 1 hafta önce kaçmış ben yoktum :( bağlarbaşı mahallesi , bursa caddesi , gezi sokak keçiören de oturuyorum.. yakalayan kişi ( milyonda 1 ihtimalde olsa bulup bu ilanı görürse diye ilan veriyorum ) bana burdan ulaşsın.. Şimdiden çok sağolun..

http://

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
inşallah yokluğunu avutacak başka bir kuşa sahip olursunuz geçmiş olsun.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
inşaallah bulursun ama 1 hafta olduysa çok zor ya

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
hilmi abi sağol inşallah kavuşurum.. Kuş besleme hevesimde kaçtı çok ilgileniyordum yavrudan aldım ki bize yakın olsun felan birde huyu suyu çok değişik kuştu çok güldürüyordu beni.. Bulamasamda ölmemiştir inşallah..

Salih abi sizde sağolun..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
dışardan bulma ümidim yok yakın petshoplara satmaya gelen oldu mu diye gidiyorum , birde mucize de olsa yakalayıp ilanı gören olursa , sonuçta yakalayan olduysa illa ki bizim evin çevrelerinden birisi yakalamıştır..

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
acaba bi kaç duraga el ilanı yapıştırsam , belediler ceza yazar mı yasak var mı o yönde ..

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Ethem YAMAN' Alıntı:
acaba bi kaç duraga el ilanı yapıştırsam , belediler ceza yazar mı yasak var mı o yönde ..
Yasak olmasa bile duraklara yapıştıracağın ilanlar en geç 1-2 saat içerisinde sökülür atılır. Daha önce Kentvizyon'da çalışmış biri olarak durakları vs. reklam ilanlarının bulunduğu alanlarda keşif yaparak farklı ilanları söker atardık. Yinede şansınızı deneyin hocam.

Bu arada geçmiş olsun. 2-3 yıl kadar önce bu durumla bende karşı karşıya kalmıştım ve çok üzücü bir durum.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Muhammet ÇELİK.' Alıntı:
Yasak olmasa bile duraklara yapıştıracağın ilanlar en geç 1-2 saat içerisinde sökülür atılır. Daha önce Kentvizyon'da çalışmış biri olarak durakları vs. reklam ilanlarının bulunduğu alanlarda keşif yaparak farklı ilanları söker atardık. Yinede şansınızı deneyin hocam.

Bu arada geçmiş olsun. 2-3 yıl kadar önce bu durumla bende karşı karşıya kalmıştım ve çok üzücü bir durum.
duraga değilde cevresinde görebilecekleri yerlere asmayı düşünüyorum. Sizce komik mi olur ya kararsızım.. Ama elim kolum bağlı kalmak istemiyorum.. yakalanmışsa illa yakın birisi yakalamıştır.. ve ilan verirsem görebilir ..

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Geçmiş olsun,inşallah bulursun,sen onu bulamazsan inşallah o döner dolaşır seni bulur.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
kaçar kaçmaz evden bayagı uzaklaşmış 5-6 gün olmuş şimdiye gelirdi gelcek olsa birisi yakalamıştır.. yakalayamadıysa ölmüştür zaten :(