Yasak olmasa bile duraklara yapıştıracağın ilanlar en geç 1-2 saat içerisinde sökülür atılır. Daha önce Kentvizyon'da çalışmış biri olarak durakları vs. reklam ilanlarının bulunduğu alanlarda keşif yaparak farklı ilanları söker atardık. Yinede şansınızı deneyin hocam.Ethem YAMAN' Alıntı:acaba bi kaç duraga el ilanı yapıştırsam , belediler ceza yazar mı yasak var mı o yönde ..
duraga değilde cevresinde görebilecekleri yerlere asmayı düşünüyorum. Sizce komik mi olur ya kararsızım.. Ama elim kolum bağlı kalmak istemiyorum.. yakalanmışsa illa yakın birisi yakalamıştır.. ve ilan verirsem görebilir ..Muhammet ÇELİK.' Alıntı:Yasak olmasa bile duraklara yapıştıracağın ilanlar en geç 1-2 saat içerisinde sökülür atılır. Daha önce Kentvizyon'da çalışmış biri olarak durakları vs. reklam ilanlarının bulunduğu alanlarda keşif yaparak farklı ilanları söker atardık. Yinede şansınızı deneyin hocam.
Bu arada geçmiş olsun. 2-3 yıl kadar önce bu durumla bende karşı karşıya kalmıştım ve çok üzücü bir durum.
+1Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:inşallah kuşunuza kavuşursunuz
İNŞALLAH İyi dilekleriniz için sağolun.. Yarın bi kaç ilan ascam belki görürler ..Cihan AYTAN' Alıntı:inşallah onu iyi biri bulmuştur..