Muhabbet Kuşum Nefes Alırken Cok Zorlanıyor Vıyaklıyor ve Halsiz Sürekli Uykulu

Ugur32

Yeni Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
Toker
Merhaba öncelikle yardımlarınızı bekliyorum ve çok çaresizim :( Muhabbet kuşum 7 yaşında 2 hafta önce evde kapı kollarına ve mobilya üzerine giderek gezerdi hep ama sonra aniden halsiz düştü ve geceleri özellikle nefes almada zorluk cekiyor vıyaklıyarak nefes alıyor daha dogrusu alamıyor ve kuyrugu sürekli tik tik atıyor. Netten biraz arastırdım suluguna doksisilin etken maddeli tetradox antibiytoik koydum 5 gün boyunca fayda etmedi, daha sonra veterinere götürdüm tetradox verdiğimi söyledim o da antibiyotik zararlı dedi ve bana 3 şırınga içinde ilaç ve vitamin ile probiyotik verdi onlarında 6. günündeyim ama kuşuma zerre kadar faydası olmadı :( Ağzından damla ile damlatmaya calsıyorum ama bayagı cebellesiyoruz kuş agzından dogru düzgün ilac almıyor yani damlatamıyoruz. Lütfen cok caresiz kaldım ve kuşumu kurtarmak isityorum sizlerden yardım bekliyorum kuşuma ağır ilaç veripte baska organlarına zarar vermek istemiyorum lütfen bu konuda tecrubeli ve bilgili arkadaslardan yardım istiyorum arastırmadıgım yer kalmadı. Nokta atışı tedavi yapmak istiyorum lütfen yardımcı olunuz...