muhabbet kuşum ölüyor

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
sabah hiç bişey yoktu gayet sağlıklıydı şimi kursagı boş zor nefes alıyor ayakları üstünde duramıyor yakında veteriner filanda yok . ne yapabilirim

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
yok mu yardım edecek kimse öldü ölecek . şırınga ile ballı su pekmezli su verdim sonra mama yaptım şırınga ile verdim ne yiyor ne içiyor

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Kardeş öncelikle geçmiş olsun, benim de yeni başladığım ilk gün bir kuşum böyle hiç sebebsiz her geçen dakika kötüleşti ayaklarının üzerinde duramaz hale geldi, ben de dedim bu zaten ölüyor ilk aklıma gelen şırıngayla hemen vitamin bastım kursağına, 5 dakika sonra bi daha bastım kuş yarım saat içinde toparladı kendini yem yemeğe başladı.

Kuşunuzun nesi var tabii ki bilemiyorum ama benim böyle bir deneyimim oldu istersen sen de dene ya da ustalardan tavsiye bekle.

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN :(

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Ben yorum yazarken sen de ishal olduğunu yazmışsın. Eğer elinde mama varsa onu biraz sulandırıp şırıngayla ver. Ve yine şırıngayla ishal ilacını ver. İnşaALlah geçer :(

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Geçmiş Olsun Kardeşim. Bebe bisküvisini azerek azda nemlendirerek kuşuna sırınga ile verebilirsin.

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
hiç birisi fayda etmesi biraz önce ellerimde an verdi . mama yedirmeye çalışıyordum şırınga ile son derin derin 3 kez nefes aldı ve öldü :(