kuşa marul , rendelenmiş kabak, elma, roka (az az fazlası ishal yapar) verebilirsiniz ama sadece bunlar değil yemi de eksik etmeyin azaltın ama eksik etmeyimCemil YEŞİL' Alıntı:nasıl kurtulabilir acabakuş biraz iri yok yem yiyiyor yemi kestim ara sıra uçurup ara sıra yem versem ve meyve olarak ,sebze olarak ne önerirsiniz ?
hepsini hazırlayıp karıştırsam ve yemliğe koysam sıkıntı olurmu ?R.Efekan ALTUN.' Alıntı:kuşa marul , rendelenmiş kabak, elma, roka (az az fazlası ishal yapar) verebilirsiniz ama sadece bunlar değil yemi de eksik etmeyin azaltın ama eksik etmeyim
fazla koymayın ishal yaparCemil YEŞİL' Alıntı:hepsini hazırlayıp karıştırsam ve yemliğe koysam sıkıntı olurmu ?
uçurma kardeşim niye uçuruyorsunCemil YEŞİL' Alıntı:0-4 aylık sizce uçmaması biraz anormal değilmi ? gidiyor biryere çarpıyor ve hooop yere benim için acıyor yani o düşerken :/
+1Koray ÖZDEMİR.' Alıntı:kusu yeni almışsınız hayatında daha ilk uçuşudur açılması lazım.kaç gün oldu geleli?
doğar doğmaz koşmaya başlamıyoruz bizde
suyuna limon damlatabilirsin birde.
bir yere çarpıp düşüyorsa daha evi tanımadığı içindir havadayken birden düşüyorsa sorun var demektirCemil YEŞİL' Alıntı:0-4 aylık sizce uçmaması biraz anormal değilmi ? gidiyor biryere çarpıyor ve hooop yere benim için acıyor yani o düşerken :/
havada uçuyor biraz duvara çarpıyor sonra düşüyor ama çarpmazsa biryere konuyor soluk soluğa kalıyor dediğiniz gibi sanırım yağlanma varR.Efekan ALTUN.' Alıntı:bir yere çarpıp düşüyorsa daha evi tanımadığı içindir havadayken birden düşüyorsa sorun var demektir
+1Umut ERGÜN' Alıntı:kusunuz yaglanma olabılır olmayabılırde ama kus ufaga benzıyo ucmaya alısık degıldır gunluk 15 20 dk salın o alısır ama ucacagı ortam buyuk olmasın korkutmayın zorla ucurmayında bırakın odaya ucarsa ucar yavas yavas alısır