Muhabbet kuşum yemliğe kafalama girip içinde kalıyor yardım

Ckoslu93

Yeni Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
Koslu
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim muhabbet kuşum var 1ay olcak nerdeyse alalı satıcıda 2.5 /3 aylık olduğunu söylemişti alırken. Herneyse hayvan bana bir türlü alışamadı elimi kafese sokunca kaçacak delik arıyor. Odaya saldım bi kaçkez yakalaması ömrümü alıyor. Şimdide yeni adet kafese yaklışınca yemliğine dalış yapıyor hayvan kafası gömülü kıçı havada benden saklanıyormu napıyor anlamadım allah rızası için napmam lazım birileri beni aydınlatabilirmi ? ???

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Ckoslu93' Alıntı:
Kimse cevap vermicek sanırım
Benim kusumda yapiyor ama oyun olarak. Kafasini yemlige sokup degisik seslercikartiyor yanki yapiyor orda o hosuna gidiyor sanirsam :) adem oğuz ve kusu limon var, eger kusunu evcillestirmek istersen youtube dan onun videolarini izleyebilirsin gayet guzel anlatiyor  squint

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Henüz küçük oynuyordur. Bende  de var 5-6 aylık ni erkek. Sağa sola koşuyor yemliğe giriyordu. Yanına arkadaş koydum. Arkadaşına alışınca bıraktı. Siz fazla korkutmayın. Büyük salmalarda az insan görmüş yavrularda oluyor sanırım bu tavır. Beş kuşumdan üçünü yavruyken aldım. İkisi aldığımda hemen alıştı bana.biri hiç alışmadı. Hem evdeki kuş sayısı da alışmasına engel tabi ama az insan gördüğünden bizi çok garipsiyordu üç ay oldu alalı artık korkmuyor. Tuhaf hareketleri de yok. İsterseniz size alışmasını bekleyin isterseniz bir yavru alın yanına. Ona alışınca bırakır.

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Esra DELİHASAN' Alıntı:
Henüz küçük oynuyordur. Bende  de var 5-6 aylık ni erkek. Sağa sola koşuyor yemliğe giriyordu. Yanına arkadaş koydum. Arkadaşına alışınca bıraktı. Siz fazla korkutmayın. Büyük salmalarda az insan görmüş yavrularda oluyor sanırım bu tavır. Beş kuşumdan üçünü yavruyken aldım. İkisi aldığımda hemen alıştı bana.biri hiç alışmadı. Hem evdeki kuş sayısı da alışmasına engel tabi ama az insan gördüğünden bizi çok garipsiyordu üç ay oldu alalı artık korkmuyor. Tuhaf hareketleri de yok. İsterseniz size alışmasını bekleyin isterseniz bir yavru alın yanına. Ona alışınca bırakır.
Alismasi ile bu tavrinin alakasi yokki benim kusum ultra evcil resmen insan gibi fakat kafese koyunca yine bu sekilde oynuyor :)

Ckoslu93

Yeni Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
Koslu
Anladım çok teşekkür ederim yorumlarınız için  :) kafesim biraz küçük yanına arkadaş alırsam küçük gelebilir onlar birde ilerde çiftleşirler falan içiyce yer kalmaz  ;D ;D napalım beklicez sanırım beni sevmesini ?