MUHABBET KUSUM YUMURTLADI !!

lovedm

Yeni Üyemiz
Adı
kerem
Soyadı
er
Arkadaslar 4'er senelik besledigim muhabbet kuslarım 2 senedir yavruluk takili halde yumurtlamazkez bugun sabah yumurtladıgını gordum.Simdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Ayrcıca merak ettıgım bir konuda erkek yeşil disi sarı yavruları ne renk olur ve mavi ve beyaz muhabbet kuslanı cok seviyorum bu renkleri elde etme imkanım galiba % 0 :)

Tesekkur ederim.

lovedm

Yeni Üyemiz
Adı
kerem
Soyadı
er
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
gözünüz aydın.İşte ssabır buna denir.
Tesekkur ederim bende ilk aldigimda cok heycanlıydım hemen yavrulamalarını ıstıyordum 2 sene boyunca yavruluga girip girip cıkıyorlardı ama icraat yoktu bu sabah kuslarımdan bir yavru kus sesi duydum allah allah dedım bunlar yumurtladıda yavrularımı oldu dedim gidip baktıgımda sesin kuslardan cıktıgını ama yavrulukta 3 tane yumurta oldugu gordum bu an benım icin inanilmazdi :) kusları aldım 1 sene gecti ben askere gittim geldım 1 sene daha gecti yeni kavusacagım yavrulara :))

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
gözünüz aydın....inşallah sağlıklı yavrular alırsınız:) darısı bana ama benim kuşlar daha küçük yavruluğu mart ayında takmayı düşünüyorum hem havalar ısınır hem kuşlar büyür

lovedm

Yeni Üyemiz
Adı
kerem
Soyadı
er
Mücahit İREZ' Alıntı:
gözünüz aydın....inşallah sağlıklı yavrular alırsınız:) darısı bana ama benim kuşlar daha küçük yavruluğu mart ayında takmayı düşünüyorum hem havalar ısınır hem kuşlar büyür
Tesekkur ederim darisi basınıza evet dogru dusunmussunuz.

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
yeşillerden sarı olasılıgı çok oluyor mavilerden ise beyaz veya parcalı çok cıkıyor sansına artık hayırlısı

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
öncelikle hayırlı olsun, ama kuşun yuvalığına bakıp rahatsız olmasına neden olmayın. sterse girerse zaten ilk kuluçkası sizi üzebilirler. dolayısıyla sadece yem su ve mama verin temizlik bile yapmayın derim ben. yavru renklerine gelince hiç belli olmaz ataya kadar anne babadan çok farklı renkte yavrular alabilirsiniz ama genelde anne baba renkleri oluyor. 

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
gözünüz aydın. inşaallah sağlıklı bir şekilde yumurtadan çıkar ve büyürler

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
gözünüz aydın. yavruları da görürsünüz inşallah.
yeşil renk baskın renktir muhabbette. yani yani yeşil baskın olduğu için genlerde farklı renkler olsa da yeşil çıkar kuş. yani yeşil kuşların altından mavi renklerde yavru almak normal kanında mavilik varsa eğer.
ama mavi kuştan yeşil yavru çıkma ihtimali %0 işte. mavi renk çekinik olduğu için iki mavinin yavrusu da mavi oluyor. benim bildiğim bu.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
yav hocam sende 4 senede yumurtayı buldunda renklisini istiyosun :D o yumurtayı bulamayan da var mesela ben :) şaka bi yana hayırlı ugurlu olsun.yarular sağlıklı olsun sağlam olsun rengini cinsiyetini boşver ;)

lovedm

Yeni Üyemiz
Adı
kerem
Soyadı
er
Hepinize teker teker tesekkur ediyorum oncelikle değerli bilgilerinizle beni aydınlattınız.
Rahatsız etmemem gerektıgını mavi yavru bile alınabilcek olmasına kadar ihtimallerin oldugunu ogrendim ve heycan ile bekliyorum.

Bende 1 sene bekledim yavruları olur mu diye olmadı ve 1 seneden sonra yavruları olursa olur olmassada omurleri yetınce beslerim diye dusunuyordum yumurtalari banada supriz oldu yavru bekleyen hobici arkadaslar bu dusuncede olurlarsalar bir gün mutlaka yavruları olacaklarına kuskuları olmasın.Saygılarımla.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Sayra SENSES' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun, ama kuşun yuvalığına bakıp rahatsız olmasına neden olmayın. sterse girerse zaten ilk kuluçkası sizi üzebilirler. dolayısıyla sadece yem su ve mama verin temizlik bile yapmayın derim ben. yavru renklerine gelince hiç belli olmaz ataya kadar anne babadan çok farklı renkte yavrular alabilirsiniz ama genelde anne baba renkleri oluyor.
bol ve sağlıklı yavrular almanız dileğiyle