muhabbet kusum zayifliyor

maxxy

Yeni Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
erine
Muhabbet kusum tipki kuruma hastaliginda oldugu gibi gunden gune zayifliyor 1 aydir. Her veteriner baska birsey diyor. Kustan anlayan bir veterinerde bulamadim, ankaradayim. Her sabah poposunda birikmis diskisi oluyor. Diskisinda beyaz olmasi gereken kisim sari. Kabarip oturmuyor bazen durgun olsada hareketli sayilir. Yemlerin icinden uzun olanini tercih ediyor ama digerlerinide yiyor. Diskisi sari leke birakiyor ama simdilik sindirilmemis yem yok. Veterinerle gorustugumde karacigerden kaynaklida olabilir dedi. Baska ankara veterinerlikteki veteriner flagyl verdi 7 gun kullan dedi ama digeri onermedi. Herkes farkli bisey soyluyor bu arada kusumun hastaligi ilerliyor. Ne yapmam gerektigini bilemedim. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

maxxy

Yeni Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
erine
Bi cevap alamadim. Kusum gittikce kotulesiyor. Tek ayagi havada ve govdesinin ustunde yamuk bi bicimde oturmaya basladi. Govdesindeki kemikler hissediliyor ve diskisi poposuna yapisiyor. Halsiz. O surekli agirlik verdigi ayagida digerine nazaran biraz daha mor.  Bi tavsiyesi olan yok mu? Bide ayaklarının on tirnaginda her iki ayaktada nokta seklinde morarma var. Çaresizlik ve bisey yapamamak cok kotu. Evde hic kafese kapatmadigimdan kafese koyunca nefes almakta zorluk cekiyor. Fakulteye o halde goturdum ama muayene ettiremedim 4 e 10 kala gittigim icin sadece ilac soylediler yukaridada belirttigim gibi. Bi daha goturebilme gibi bi durumumda yok, kusum nefes almakta zorlandigi icin. Bi umut yaziyorum ama cevap verende olmamis.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Önce flagyl'i kullanın. 5 gün suyuna 8 damla. ardından 3 gün multivitamin, 3 gün de probiyotik. Hergün taze ilaç verilmeli.
Düzelmezse başka ilaçlarda denenebilir. Ama bir tedaviye başlayınca 11 gün sonuna kadar gitmek gerekir. Ortasında caymak olmaz. Bekleyerekte zaman kaybetmemelisiniz.