muhabbet kuşuma lütfen yardım

emrah koc

Yeni Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
koc
bu kuşu aldığım zaman çok iyi durumdaydı. sürekli evde uçar bizimle oynardı. fakat bebeğimiz olunca fazla ilgi gösteremedik. kafesten fazla çıkaramadık. sonra tüy dökümüne girdi ve sonra bu hale geldi. tüyleri çıkmıyor artık. vitamin ilacı ve sprey  tavsiye ettiler fakat bir işe yaramadı. yazık hayvana. eğer sorununun ne olduğunu bilen, hangi ilacın işe yarayacağını bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Ekli dosyalar

Adı
M.Hüseyin
Soyadı
Tanrıverdi
Emhan abi kus fena olmus tahmınım fransız tuy dokum hastalıgı olabılır bıraz arastır ve en yakın veterınere gotur aksı taktırde kusun tum tuyu dokulur ve bır daha gelmez o zaman ıse soguktan olur abı yazın yada kısın abı dıkkat et internette bıraz arastır

Adı
M.Hüseyin
Soyadı
Tanrıverdi
Abi senin kus artık oyle kalacak az once arastırdım bu hastalık kalıcı ve omur boyu kalacak tuyude kalmayacak hastalıgın adı ıse BFDhastalıgı arastır gorursun abı gecmıs olsun

emrah koc

Yeni Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
koc
tamam kardeşim teşekkür ederim. bende bakmıştım, fransız tüy dökümü olabilir diye düşündüm ama burda benden daha iyi bilen insanlar olduğunu gördüm o yüzden sizlerden akıl almak istedim.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Evet bende Instagram'da bir video da gördüm inanmadım hastalikmis evde koşuyor hayvan çıplak ya hiç tüyü yok ona hırka gibi bişey dikmişler içine koyuyorlar