Muhabbet Kuşumda Bit

sdtdmr

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Demir
Muhabbet kuşumda gri bit görüyorum ve kuşum uzun süre kendini kaşıyor elimde exobit adında bir anti parazit solüsyonu var bitin üstüne farklı yerde sıktığım zaman bit ölüyor ancak kuşum hala kaşınıyor bu ilacı direk kuşun üstüne sıkarsam sorun olurmu yada bitle nasıl mücadele etmeliyim

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bunun gibi durumlarda en kesin çözüm Ardap spray (orijinalini bulmaya çalışın), doğrudan kuşun üzerine de kullanılabiliyor.

sdtdmr

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Demir
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
bunun gibi durumlarda en kesin çözüm Ardap spray (orijinalini bulmaya çalışın), doğrudan kuşun üzerine de kullanılabiliyor.
exobit diye bir sprey verdi pet şopçu bunu kuşun üstüne kullansam sorun olurmu acaba bitin üstüne ayrı sıktığımda bit hemen öldü

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Forumda arama yaparsanız chrysamed vet 250 ml çok övülüyor,fiyatı netten araştırdım 6-10tl arası değişiyor...  Ayrıca koruma amaçlı günay beyden kurutulmuş okaliptus yaprağı satın alabilirsiniz en azından forumda en son o satarken gördüm, internette de satılıyor. Geçmiş olsun..Exobit hakkında bir bilgim yok.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
chrysamed vet çok kaliteli ben şahsen bunu öneririm. bitlerin hemen ölmeside içerisindeki zehirin çok etkili olmasından dolayıdır. kuşlara zarar verebilir bu durum. hemen ölmesinden ziyade kısa sürede tamamen bertaraf edilmesi çok daha iyidir.

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Bitlerin öldüğü doğru ama kuşun vücudunda ölüler ve kalan pitler var bu kaşındırıyor ona banyo ile destek olursanız kesin çözüm alırsınız banyo suyuna 6 damla elma sirkeside hem kaşıntıyı hemde bitlerin kaln izlerini siler.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
chrysamed vet çok kaliteli ben şahsen bunu öneririm. bitlerin hemen ölmeside içerisindeki zehirin çok etkili olmasından dolayıdır. kuşlara zarar verebilir bu durum. hemen ölmesinden ziyade kısa sürede tamamen bertaraf edilmesi çok daha iyidir.
ürünü bu sitede satan arkadaşlar olduğu için çok fazla kötülemek istemem, siz kullandınız mı bilmiyorum ama ben kullandım. Size chrysamed vet'in yaradığı işi söyleyim...chrysamed vet bitleri sadece uzaklaştırdı...yok etmedi, yani bunu kullanırsanız evet bitler ortadan kaybolur ama 3-4 gün sonra chrysamed vet etkisi geçince tekrar gelir. Bence chrysamed vet çok fazla kozmetik...devamlı kullanılmak için formüllenmiş, yani bu ürünü kullanmaya başladığınızda chrysamed vet firmasına resmen abone oluyorsunuz ve onlara para kazandırıyorsunuz...benim görüşüm bu.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ben kullandım chrysamedi bir defada bitleri yok etti, geride gelmediler.
Bitleri geri gelenler bitlerin koloni kurduğu yuvalarını iyi tesbit edip oralara yoğunlaşmadıklarından dedikleri olmuştur. Bitler saklandıkları deliklerinde ölmekten kurtulmuşlardır.