Muhabbet kuşumda geçmeyen ishal

Üpek karaman

Yeni Üyemiz
Adı
Ipek
Soyadı
Karaman
 iyi günler muhabbet kusum 15 gündür ishal.mama yemiyor sadece bebe bisküvisi ekmek ve dal dari verirsem yiyor. mama kabına yaklasmiyor.aspur da denedim onu da yemedi. Önce 4 gün tetramezatin verdim değişiklik olmadı sonra biteral verdim yine değişmedi. Bitiminde probiyotik kullandım fakat bir değişiklik olmadı keyfi yerinde ama ne yapacağımı bilemedim.sirkeli suyu da denedim yok.şimdiden teşekkür ederim

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Dışkı ve genel durum fotoğrafı paylaşır mısınız? İlacları hangi dozda ve nasıl kullandınız?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Kuşunuza tetramezathine i bir suluğa 1/4 çaykaşığı verin. 5 gün. 3 gün multivitamin. 3 gün probiyotik toplam 11 gün. hepsi hergün taze.

Üpek karaman

Yeni Üyemiz
Adı
Ipek
Soyadı
Karaman
Dediğiniz gibi yapıyorum dünden beri mama yemeğe başladı kabından suanlik aspur koydum sadece.bir de kursağında biraz şişlik var o neden olabilir Ayhan bey

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Tedavi bitinceye kadar bekleyin. Esas sorun o olabilir. Bazen ilaçlar işe yarıyor.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Baytril .%5 enjeksiyonluk cozelti yarım litre suya 1 milim koyun akşamdan sulugu çekip hergun ilacı taze hazırlayarak verin 7 gün geçmiş olsun