Muhabbet kuşumda kusma ve hafif ishal

ismail YILDIRIM

Takipçi Üyemiz
Sa arkadaşlar. Evimde kendi çapımda hobi üretimi yapmaktyım kuşalrımdan birisinde yaklaşık bir haftadır kusma ve hafif ishal var. Bariz zayıflama da dikkatimi çekti.3 gün vitaform tedavisi  uyguladım ama pek faydası olmadı. Üstadların yardım ve önerilerini bekliyorum.
  telden yazdığım için video ekleyemdim maalesef. Ayrıca yem yedikten hemen sonra kusuyor.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kuşta yesil ishal var, e coli baslangıcı diyebiliriz bu duruma, kusunuzu baska bir kafese ayırın mama vermeyin, bayril % 10 enjeksiyonluk cozelti veterinerden alın yarım litre suya yarım cc koyun ilaclı suyu hergun tazeleyin aksamdan sulugunu onunden cekin sabah ilaclı suyu önüne verin 7 gun boyunca vermeniz lazım,yem olarakta aspur ve beyaz dari verin,hergun kafes taban temizligide yapılması lazım,bu arada kusu elinize alıp kontrol edin solunum sıkıntısı varmı

ismail YILDIRIM

Takipçi Üyemiz
Tamam Behzat bey. Şimdi baytril almaya gidiyorum. Kuşta herhangi bir solunum sıkıntısı yok. Umarım faydası olur. En hareketli kuşumdu.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
hayır hastalık yokken antibiyotik vermeyin lütfen temizlige ve havalandırmaya dikkat etmeniz onemlidir.temizligi iyi havalandırması yeterli olan kümeslerde hastalık kolay bulasmaz