Muhabbet kuşumda ur çıktı yardım lütfen !

aziz3407

Yeni Üyemiz
Adı
Aziz
Soyadı
Akay
  Bugün muhabbet kuşumu severken sırtında ur çıktığını farkettim ve bu konuda bir bilgim yok , ne yapmam gerektiğini söylerseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden çok teşekkürler... Bu da fotoğrafı ;

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Çok geçmiş olsun imkan varsa veterinere gidip aldırın, imkan yok ise sitemizde bununla ilgili bir video paylaşılmıştı isterseniz kendiniz tedavi edebilirsiniz.

aziz3407

Yeni Üyemiz
Adı
Aziz
Soyadı
Akay
  Çok teşekkür ederim , bir çözüm yolu bulamazsam artık yarın veterinere götürücem :(

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
aziz3407' Alıntı:
  Bugün muhabbet kuşumu severken sırtında ur çıktığını farkettim ve bu konuda bir bilgim yok , ne yapmam gerektiğini söylerseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden çok teşekkürler... Bu da fotoğrafı ;

gecmis olsun.. saf sirke ruhu alın.. insülin iğnesiyle 1 milim cekin.. iğneyi urun üc tarafından batırın ve sirke ruhunu ayrı ayrı yerlere enjekte edin.. bu islemi yaptiktan sonra.. bir pamuk yardımıyla.. sirke ruhunu pamuga dökün ve urun etrafına iyice sürtün ve ve bekleyin 15 gun sonra ur yavasca kuruyacak ve dökülecek.. bu arada urun icersinde tüy dönmüs olabilır.. eger tüy dönmüsse ur kuruduktan sonra cımbız yardımınla tüyleri alın gecmis olsun..