Muhabbet Kuşumun Cinsiyeti ve yaşı?

berbe

Yeni Üyemiz
Adı
berkant
Soyadı
çelik
Herkese Merhabalar.. Sizce Muhabbet Kuşumun Cinsiyeti ve yaşı nedir? alırken 40 günlük ve erkek kuş diye tahmin ederek aldım ama aldıktan sonra yaşdan ziyade cinsiyet konusunda kararsız kaldım  :) yardımlarınızı bekliyorum dostlar..  confusedtw

rotfl​

rotfl​

(resimler akşam ve florasan lambalı odada çekilmiştir)

berbe

Yeni Üyemiz
Adı
berkant
Soyadı
çelik
gündüz sanki açık mavi gibi gözüküyor ama şimdi ışıkdanmıdır nedir beyaz gibi gözüktü cere kısmı.. ama bakışları aynı dişi gibi sanki :) ama yavru oldugu kesin çünkü kafa çizgileri hiç açılmammıs gözler siyah ve gaga ucundaki siyahlık henüz geçmemiş.. bu arada kuşun daha 2. günü.. :)

berbe

Yeni Üyemiz
Adı
berkant
Soyadı
çelik
]Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.. Yalnız takıldığım bir nokta var , cerenin bazı bölgelerinde sanki açık mavilik var.. o yüzden farklı açılardan yeni resimler çektim.. Aşağıdaki bu resimlere görede kesin dişi diyebilirmiyiz ?

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Önemli olan burun deliklerinin kenarlarıdır kardeşim. Kesin dişi.

berbe

Yeni Üyemiz
Adı
berkant
Soyadı
çelik
:) bende öyle düşünmüştüm ama emin olmak istedim bugün 2. günü ama hızlı alışıyor kerata.. ele hemen gelmesede kesinlikle kaçmıyor ve kendisinide şimdiden sevdirmeye başladı bile.. :) bakalım ilk kez yavru dişi evcilleştirmiş olacaz bu gidişle.. :)

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
2 aylık dişi güzel bir kuş maşAllah güle güle besleyin :)

berbe

Yeni Üyemiz
Adı
berkant
Soyadı
çelik
çok teşekkür ederim birde şimdi aklıma geldi bazı resimlerde gözüküyor kuşumun tırnaklarının tamamı siyah renkte sizce bu normalmi? aldıgımdada böyleydi acaba yavru oldugu içinmi böyle? normalde şeffaf renkli ve içinde kılcal damar şeklinde kırmızı damar gözükmesi gerekmiyormu?