Muhabbet Kuşumun Kuyruğu

sdtdmr

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Demir
Resimlerde de görüldüğü gibi kuşumun kuyruğu baya hırpalanmış gibi aldığım abi küçük kafeste kalabalık olduğu için öyle olduğunu söyledi benim sorum şu acaba kuyruğu kendiliğinden düzelirmi ben kesersem fln tekrar uzama durumu nedir ?_

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Resimler:

Alp Eren

Üyemiz
bendede aynıydı ben direk çektim kuyrugu yenisi tertemiz çıktı ama dikkatli çekmek lazım bi keresindede kırılmıstı kafes kücüktü onuda çektim yenisi çıktı çekebilirsin bende bi sorun olmadı cekmek

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
Hımm..
Bence kessin komple kökü koparmasın peşinden gelecek olan tüyler öncekiler dağınık olduğu için dağınık devam edebilir ama keserse aynı yönlü büyürler diye düşünüyorum...

sdtdmr

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
Demir
kesmektense çekip uzamasını beklemek daha mantıklı gelior ama kaç tanesini çekmem lazım bilgili üstadlarımızdan yardım bekliyorum

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
kafes kalabalık oldugu için kuşun kuyrugunun tüyleri yukarı kalkmış aşağı doğru olması lazım. neyse yapman gerekeni söyliyeyim. elinle yavaşca kuyruktaki tüyleri geriye doğru tara . yani geriye doğru sür. 

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
ELİNİZİ HAFİF NEMLENDİRİP KUYRUĞU GERİYE DOĞRU DÜZELTEBİLİRSİNİZ KUŞUN KUYRUĞUNU ÇEKERSENİZ ÇIKAR AMA BENCE ÇEKMEYİN SADECE GÖRÜNÜM OLARAK SAĞLIĞI İYİ OLDUKTAN SONRA BİR KUYRUĞUN ÖNEMİ YOK ZAMANLA YENİSİ GELİR

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz anlamadım neden kuyruk çekiyor veya böyle bir duruma müdahele ediyorsunuz çok yanlış ve büyük ihtimalle size sorunu söylemek istiyorum kuşunuzun ceresini göremedim resimden ama eğer erkek ise  kuşunuz tellerle çiftleştiğinden kuyruk bu hali alıyor ve sizin ona hiçbir şekilde kuyruk çekmek vs. gibi bir uygulama yapmanız gerekmiyor ....