Muhabbet kuşumun Problemi

Vortiaa

Yeni Üyemiz
Adı
Berk
Soyadı
Dede
Muhabbet kuşumun bugün kuruma yada ecoli hastalığı olduğunu öğrendim veterinere götürdüm ve bana 3 tane ilaç verdi  antibiyotik+b12+metabolizmayı desteklemek için bir ilaç suyuna koydum 5 gün kullan gel dedi ama su içtiğini daha görmedim (3-4 saat oldu) bu tedaviye devam edicem, tedaviye ek sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? Neler yapmalıyım?

Kuşum 2 aylık şuan neşesi yerinde ama göğsündeki kemik hissediliyor ve zayıf kalorifer peteğinin oraya koydum sürekli sıcak yer aradığı için mümkün olduğunca yanında durup stressten uzak tutmaya çalışıyorum.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Berk DEDE' Alıntı:
Muhabbet kuşumun bugün kuruma yada ecoli hastalığı olduğunu öğrendim veterinere götürdüm ve bana 3 tane ilaç verdi  antibiyotik+b12+metabolizmayı desteklemek için bir ilaç suyuna koydum 5 gün kullan gel dedi ama su içtiğini daha görmedim (3-4 saat oldu) bu tedaviye devam edicem, tedaviye ek sizin tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? Neler yapmalıyım?

Kuşum 2 aylık şuan neşesi yerinde ama göğsündeki kemik hissediliyor ve zayıf kalorifer peteğinin oraya koydum sürekli sıcak yer aradığı için mümkün olduğunca yanında durup stressten uzak tutmaya çalışıyorum.
Kuşunuzu veterinere getirmişsiniz vermiş olduğu ilaçları kullanın onun haricinde başka ilaç tarzı şeyleri arayışına girmek doğru olmaz veterinerin vermiş olduğu ilaçları sabah sularına koyun akşam sularını alın dökün ertesi sabah taze suyla devam edin tekrarlayın geçmiş olsun

Vortiaa

Yeni Üyemiz
Adı
Berk
Soyadı
Dede
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Kuşunuzu veterinere getirmişsiniz vermiş olduğu ilaçları kullanın onun haricinde başka ilaç tarzı şeyleri arayışına girmek doğru olmaz veterinerin vermiş olduğu ilaçları sabah sularına koyun akşam sularını alın dökün ertesi sabah taze suyla devam edin tekrarlayın geçmiş olsun
ekstra ilaç olarak değilde yapabileceğim bir şey var mı bunlardan başka sormak istedim

Ezgi Maviş

Takipçi Üyemiz
Adı
Ezgi
Soyadı
Gngr
Ben yakalandığında veterinere gittim aynı senin gibi antibiyotik verdi. Yaklaşık 2 gün kullandım faydasını görmedim. Sonra internetten araştırdım biteral kullanın yazıyordu. Bu arada Albitrol da olabilir ikisi de aynı. Hapın bir paketi 25 TL idi. Ben komşudan 1 tablet aldım. Bir tableti 8 parçaya böldüm her sabah suyunu değiştirip bir parça koydum. Kuşum su içmediği için damlalıkla sabah öğle akşam 2-3 damla verdim (Gagasının kenarına dök). Tedaviyi 8 gün boyunca uyguladım. Şimdi kuşum çok daha iyi yem yiyor, su içiyor canavar gibi oldu. Sen bilirsin ister veterinerin verdiği antibiyortiği kullan istersen de benim dediklerimi yap  :)