Muhabbet Kuşuna Meyve Suyu verilir mi?

Vober

Yeni Üyemiz
Adı
Yunus
Soyadı
Okyanus
Arkadaşlar 3 aylık kuşum bana çok yakın ağzıma falan kafasını sokuyor bu beni hem mutlu ediyor hemde düşündürüyor. Şöyle ki kumandaların düğmeleriyle oynamayı da çok seviyor ancak bunlar hep mikrop. Meyve yemiyor çok zorladım ama nafile. Suyuna meyve suyu katsam olur mu? haftada 1 kere falan? Yada ülker probis versem onun içinde vitaminler falan var işe yarar mı? Bağışıklık sistemini güçlendirecek nelere yapabilirim? İlaçlara pek güvenemiyorum. Bide kuşum sürekli kafesin dışında olmak istiyor hiç içeride durmak istemiyor. Bana oyunlar yapıyor dışarı salmam için bende kıyamıyorum sabah akşam salıyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim çünkü misafir gelince o bana oyun yapınca içim yanıyor çok üzülüyorum salamayınca. Bide son olarak kuşuma meyveler nasıl yedirebilirim.

http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/images/Haberler/probis_atistirmalik.jpg

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
balıkesirdeki kuşum yaptığımız mangalların tadına bakmadan, sabah kahvaltıda peynir,reçel, salça yemden çay yada meyve suyu içmeden kafesine gitmez hatta sofrayı kaldırtmaz kerata=) suyuna katmak değilde siz içerken verebilirsiniz kuşunuza tabi çok soğuk yada çay falan içiyorsanız sıcak olmamak kaydıyla.
mama hazırlayabilirsiniz forumda çok fazla mama tarifleri var.

Vober

Yeni Üyemiz
Adı
Yunus
Soyadı
Okyanus
Teşekkürler yalnız mamayı nasıl alıştıracam.

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
belki mamayı yapıp koyduğunuzda direkt yemeye de başlayabilir yada ilk zamanlar burun kıvırabilir ama zamanla alışır. zaten içine koyduklarınız kokusuyla da kuşunuzun dikkatini çekicektir.