Muhabbet kuşunda stres!!

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
  Arkadaşlar/abiler ben kuşlarımdaki stresi engellemek için bir çözüm veya bir ilaç bulamadım bulduysamda geçici yöntemler oldu,forumdada geniş bir inceleme yaptım fakat böyle bir konuya rastlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim SAYGILARIMLA..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
s.a  kardeşim  benim kuşları aldığım yerde bana  avivit  in  vitamin i  tavsiye ettiği  ve  ortam farkına karşılık kuşlarım da  ne stres  nede  başka  bir hastalık görüldü  ve  ben ayrıca  şuanda deep  marka vitamin  kullanıyorum  sularına  tavsiye ederim  avivit  öncelikli olsun  derim.....saygılar...

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaşlar muhabbet kuşlarınıza bol bol müzik dinletin inanın çok faydası oluyor... Stresi tamamen önler demiyorum ama faydası oluyor.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Benim naçizane önerimde: Kafesinizin 40-50 cm genişliğinden daha dar olmaması.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşların hepsini okudum, hepsi güzel önerilerde bulunmuş. hepside uygulanabilir bence.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Stres durumu ortam ve yedikleri gıda değişikliklerinden kaynaklanmaktadır. Kuşların strese girmemeleri için bulundukları yerin sıcaklığı değişken olmamalı. Nem oranı %50-%70 aralığında ve aydınlatmanın iyi olması gerekmektedir.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Stres durumu ortam ve yedikleri gıda değişikliklerinden kaynaklanmaktadır. Kuşların strese girmemeleri için bulundukları yerin sıcaklığı değişken olmamalı. Nem oranı %50-%70 aralığında ve aydınlatmanın iyi olması gerekmektedir.
+1