Muhabbet Kuşunun Ayağındaki Yara

MehmetAslan

Yeni Üyemiz
Muhabbet kuşumun ayağının altında, resimde ki gibi bir yara mevcut. Sizce bu ne olabilir? Yakınlarımda hiç veteriner yok. İyileşmesi için benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
net  değil resim  mantar veya başka bir rahatsızlık  resimi net cekerseniz daha iyi olur .

MehmetAslan

Yeni Üyemiz
Avuçlanmayı pek sevmediği için çok net görüntü alamıyorum, parmaklarımı parcaladı  :-\

MehmetAslan

Yeni Üyemiz
Cevabınız için teşekkür ederim. Arayıda yeni düzeltmiştik, ne zaman avucuma alsam bir hafta küsüyor. Sanırım bir süre küs kalacağız  :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Önce günde 2 gün sürmeniz şartı ile vazelin uygulayın, baktınız düzelme var tam olarak geçene kadar devam edin, baktınız ki düzelmiyor sanırım terramycın iyi gelecektir...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Önce günde 2 gün sürmeniz şartı ile vazelin uygulayın, baktınız düzelme var tam olarak geçene kadar devam edin, baktınız ki düzelmiyor sanırım terramycın iyi gelecektir...
+1

MehmetAslan

Yeni Üyemiz
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Şuanda vazelin uyguladım. Fakat Kemal beyin yazdıklarıda kafama yattı. Öncellikle vazelin uygulayıp, düzelmemesi durumunda antibiyotikli merhem uygulayacağım. Teşekkürler.

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Kemal AKBULUT' Alıntı:
batıkonla temızleyerek antıbıyotıklı bır yara merhemı kullanın mantar olsa ıkısındede olur geçmış olsun her seferınde dezenfekte edın sabah akşam slm
temız tunek ve hıjyenık kafes
KANIMCA DOĞRU KARAR ... GEÇMİŞ OLSUN