muhabbet kuşunun ayak rengi?

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
selamün aleyküm
muhabbet kuşlarının ayak renkleri farklı olduğu dikkatimi çekti.hiçbiryerde de bu konu hakkında bişey bulamadım.aynı yaş ve aynı büyüklükte ırk olarak olmalarına rağmen bazılarının ayakları grimsi  bazıları ise pembemsi. çok ilgincime gitti.neden acaba bilgisi olan varmı?

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
:) güzel 1 tespit    ;)

Kimininki pembe, kimininki mor, kimininkide hem mor hemde pembe, ... bu ta$idiklari genlerden dolayi böyle, yani, kanadina arzuladigimiz rengarenk faktörlerin sebebinin ayaklara veya tüm tenlerine vurmasidir, ... Avrupali dü$ün, birde Afrikaliyi, ... ikisinden olan ve ikisinin arasi olani dü$ün  ;)

Bazi renklerin ayak renkleri bellidir, ALBINONUNKI hep pembedir, Opallerin kari$ik olabilir, alalar yine öyle, varsa böyle 1 anormallik, bu alehine olan aksi durum degildir, aksine, zenginlikte diyebiliriz, ... illaki cok uzun 1 soydan geliyolar, kanlarinda neler var neler kim bilir, ...  ;)

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
teşekkürler saygılar
albinoların pembe olduğunu öğrenmiş oldum.o zamanda mümkün tabi.yok benimkilerin 10 kuştan bir tanesi pembe de onun bir özelliğimi var diye merak ettim.demek ki soyunda albino var

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
icon_naughty

Tek ku$tan ibaret degilki soyu !

Sari renk ye$ilden, beyaz ise maviden meydana gelir !

Etken cok, ALBINO VE LUTINO denildiginde saf kan olani makbuldur, ...  ::)

Her sari Lutino degil, her beyaz Albino degil, ... genelleme yapmak yanli$ olur, hele hele salma üretimler varsa soy agacinda, ...  ;) ... bilmiyorum, anlatabildimmi ?!? ::)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Estagfurullah, seve seve, ...

Göz var, göz var, bilgili bakmak ve bakan var, ... böm böm bakan var, ... bende hergün yeni $eyler ögreniyorum, ... yada bildiklerimi unuttugum icin bana o an öyle geliyor  C:) rotfl

Hani bilincli bakmak, beslemek, üretmek vesayre hepimizi ve hepinizi saglam adimlar ile ileriye götürür, ... hedefte bu olmali herzaman, hep ileri, dünler dünde kalsin, ... ;) biz önümüze ve i$imize ve tabiki birbirimize bakalim, ben iyi isem, seninde iyi olmani isterim, sende iyi olursan bu kez bende sendekine ilgi duyacagim, ve bu arac hem vesile hemde ali$ veri$e sebep olacak, ... sunulmasi ayri, ali$ veri$in gercekle$mesi ap ayri 1 $ey, ... yeterki Allah huzurunda Allah utandirmasin, adimiz 3 kagitciya cikacaksa bize bundan ne fayda, ...  ::)

Allah korusun, asil ben t$k ederim, ne denilirse denilsin, uslüp mühim, anlataninda, dinliyeninde, ... kar$ilikli her$eyde oldugu gibi  ;)

Bilgi payla$tikca deger kazanir, yeterki alicisi olsun, ...