Muhabbet ve yem

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Merhaba arkadaşlar.
Bizimkiler dün bi tane erkek muhabbet kuşu almışlar. Kuş daha yavru ama tüğleri tamamen çıkmış. Dün akşam yem yemeye çalıştı ama yemleri tam olarak kıramıyor. Kuş birazda ishal avisol koydum suluğuna. Haşlanmış patateste veriyorum. Bu sorunlar için ne yapabilirim. Teşekkür ederim..

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Kabuğu soyulmuş yem verin ve kuş yeni ortama geldiği için olur öyle dışkılaması takip edin ve ayrıca pirinç lapasıdaverseniz olur saygı ve sevgilerimle.

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Kabuğu soyulmuş yem verin ve kuş yeni ortama geldiği için olur öyle dışkılaması takip edin ve ayrıca pirinç lapasıdaverseniz olur saygı ve sevgilerimle.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Pirinç laphası dediğiniz bildiğimiz pirinç haşlaması sanırım değil mi?

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Pirinç haşlıyorum şu anda onu vericem. Birde arkadaşlar poposu siyah olmuş. Onu ıslak pamuklamı temizlemeliyim?

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Temizledim. Arkadaşlar kuş ordan oraya uçuyor. Bi tüneğe bi zemine gidip geliyor. Birazdan bebek yemi alıcam. Sabırım Qick junior'du adı onu alıcam ne dersiniz?

murat tanış

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tanış
Obezite yapmaya gerek yok bide isalmış aspur yeterli yer merak etme acıksın yeterki :)

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Arkadaşlar kuşun durumu iyi gibi. Kakası normale döndü sayılır. Birde kuyruğunu seri bir şekilde sağa sola sallıyor. Bunu neden yapar? Teşekkür ederim..

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Merhaba arkadaşla kuş normale döndü gibi çok şükür. Birde az önce bikaç tane yem kustu. Bu normal değil mi? Yem olarak kabuksuz yem, normal yem ve darı veriyorum. (İshale iyi geliyormuş kanarya yemi sanırım)

samethorasan

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
HORASAN
Merhaba arkadaşla kuş normale döndü gibi çok şükür. Birde az önce bikaç tane yem kustu. Bu normal değil mi? Yem olarak kabuksuz yem, normal yem ve darı veriyorum. (İshale iyi geliyormuş kanarya yemi sanırım)