Muhabbetimiz Hep Daimi Olsun Herkese Teşekkürler. Soner DURMUŞ

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Satışa çıkartmış olduğum Tam 20 takımımda Satılmıştır arkadaşlar,  ilginiz için tüm forumdaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim muhabbet üretimim artık benim için bitmiştir. Ama yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarımında ne zaman yardıma ihtiyaçları olduğunda ben burda olacağım. Kuş satmış olduğum dost yada müşterilerim her zaman arayacakları bir  0507 303 63 25 numarası vardır. telefondan bana ulaşabilirler. Evet muhabbet üretimim son bulmuş olabilir ama Kuş sevdası hiçbir zaman son bulmayacaktır. Herkese minnaettarım ....

HalilBOZOGLU1

Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
BOZOĞLU
Kendine  iyi bak Soner abi senden çok şey öğrendim. Herşey için teşekkürler... İnşallah istediğin herşeyi gerçekleştirirsin.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
hakkında hayırlısı olsun üstad hoşçakal seni unutmayacağız kalbimizdesin ;)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hayırlısı olsun soner umarım finch işinde de muhabbet işinde olduğu gibi başarılı olursun zaten bu kadar kuşu bukadar kısa zamanda satman sana olan güvenin eseridir, biz herzaman burada olacağız..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HAYIRLISI  OLSUN SONER KARDEŞİM  DEMEK TAMAMEN BIRAKTIN ÜZÜLDÜM AÇIKCASI İNŞAALLAH  BİRGÜN YENİDEN  BAŞLARSINIZ

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Karahan UZUN.' Alıntı:
HAYIRLISI  OLSUN SONER KARDEŞİM  DEMEK TAMAMEN BIRAKTIN ÜZÜLDÜM AÇIKCASI İNŞAALLAH  BİRGÜN YENİDEN  BAŞLARSINIZ
Muhabbet bitti artı.  önümüzdeki günlerde gökkuşağı ve bengal paylaşımlarımla s,zlerle olacam

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Soner bey ; muhabbet üretimini sonlandırman sanki biraz erken oldu.Sanırım ilgi alanı farklı kuş türlerine yöneldi.hayırlısı olsun.