muhabbetler için en çok sevdikleri mama yapımı veya hazır mama markası

mustafakorkmaz

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ürkmez
iyi akşamlar muhabbetler için en iyi ve ençok sevdikleri hazır mama markası nedir acaba 

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
tabiiki en kuvvetlisi  WİTTE MOLEN ÜRETİYOR 5KGSİ 120 tl civarında

ama sitede daha uygun fiyata çok güzel kalitede ve kuşlarında severek yediği mamalar var üretici tecrübesiyle yapılmış

mesela Cemal TANIŞ MAMALARI

Turgay ÇEMBERCİ  İNCİ MAMA

Refik TÜRK      MAMALARI    GERÇEKTEN GÜZEL  İNCİ MAMA YI DENEDİM EVET GÜZELDİ  REFİK ABİNİN MAMASINI KULLANIYORUM KUŞLAR MEMNUN 

CEMAL TANIŞ USTANIN MAMASINDANDA EMİNİM AMA ONUDA DENESEM ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIMDAN %100 EMİNİM  SAYGILAR

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
peki biz haşlanmış yumurta irmik cicibebe bal karışımı vererek kalitesizmi besliyoruz ilk kez 120tllik mama duydumda kusura bakmayın saygılar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Cihan AYTAN' Alıntı:
tabiiki en kuvvetlisi  WİTTE MOLEN ÜRETİYOR 5KGSİ 120 tl civarında

ama sitede daha uygun fiyata çok güzel kalitede ve kuşlarında severek yediği mamalar var üretici tecrübesiyle yapılmış

mesela Cemal TANIŞ MAMALARI

Turgay ÇEMBERCİ  İNCİ MAMA

Refik TÜRK      MAMALARI    GERÇEKTEN GÜZEL  İNCİ MAMA YI DENEDİM EVET GÜZELDİ  REFİK ABİNİN MAMASINI KULLANIYORUM KUŞLAR MEMNUN 

CEMAL TANIŞ USTANIN MAMASINDANDA EMİNİM AMA ONUDA DENESEM ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIMDAN %100 EMİNİM  SAYGILAR

onur bey tabiiki elle hazırladığınız mama da şüphe yok kaliteli ben hazır mama ile desteklemeye çalışan üreticilerden bahsediyorum ve witte molen ürününden benim bir kazancım yok sadece fiyatını abartı olarak gördüğüm için yazdım isterseniz araştırabilirsiniz  ama 97 tl falan olmuş  http://www.petsatis.com/?urun-88-Witte-Molen-Yumurtali-Balli-Nemli-Mama-Kova-5-Kg.html  en son baktığımda 113 tl falandı gerçi bazı sitelerde kargo ücreti falan yine buluyor yada gidip bir petshopta kova fiyatını sorun derim

ayrıca fiyatı çok uygun olupta çok kaliteli olan ve bizzat denediğim halen kullandığım mamalardanda bahsettim dikkatinizi çekerim siz doğru bildiğinizden elbetteki vazgeçmeyin hayırlı üretimler

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
cihan bey ben size tepki olarak yorum yapmadım hayır daha iyi bi besleme tekniği varsa öğeneyim dedim mamanında fiyatına inanıyorum sadece bu fiyata satılan bi mama duymadım en fazla 10 tl kanarya mamaları biliyorum mamanın miktarımı fazla acaba bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ONUR ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:
cihan bey ben size tepki olarak yorum yapmadım hayır daha iyi bi besleme tekniği varsa öğeneyim dedim mamanında fiyatına inanıyorum sadece bu fiyata satılan bi mama duymadım en fazla 10 tl kanarya mamaları biliyorum mamanın miktarımı fazla acaba bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

TEPKİ OLARAK ALGILAMADIM SORUN YOK YANİ :)  MAMALAR ÇOK PAHALI BU FİYATTAKİ MAMA 5 KGLIK MAMA NORMAL MAMALAR KG Sİ 20 TLDEN BAŞLIYOR AMA 4 KGSU 30 TL OLAN MAMADA VAR KALİTE KONUSUNDA BU PAHALI MAMALARA EŞDEĞER BEN ONU DEMEK İSTİYORUM  :)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mustafa zamanın bolsa mamayı kendinde yapabilirsin.Eğer boş zamanın az ise Refik abinin meyveli mamasını öneririm.Hiç bir şey yapmana gerek yok.Sadece mamalıklara mamayı koyacaksın.