muhabbetlerimi değiştirdim bakmanızı istiyorum :)

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Hayırlı olsun. güzel kuşlarda yeni değiştirdin sanırım hemen pat diye yuva takmışsın. kuşlar önce birbirlerine yeni yerlerine uyum sağlasın yuvayı sonra da takarsın.

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
abi yuva takılıdı ama çıkarabilirim :) sarı olanı dişi mavi olanı erkek  en temizleri bunlardı 

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Umut GENÇ' Alıntı:
Hayırlı olsun. güzel kuşlarda yeni değiştirdin sanırım hemen pat diye yuva takmışsın. kuşlar önce birbirlerine yeni yerlerine uyum sağlasın yuvayı sonra da takarsın.
Bencede Umut bey haklı. Çünki dişi daha hazır değil. Ve ortam değişikliği hayvanları rahatsızlık vereceğinden biraz zamana ihtiyacın olacak.

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
tamam abi ben şimdi sokerim yuvalığı  yanlız biraz ishaller galiba kuşlar

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
sağolun teşekkürler inaşallah  şimdi bir çift daha almak istiyorum ama alıcam çiftler önceden yumurtlamış olsun istiyorum bursa civarında

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
sökemedim yavruluğu :D sıkıştırmışdım civilerini bu seferde kuşlar çok cırpınıyor zarar gelir diye bıraktım öyle duruyor :D merak ediyorlar içine bakıyorlar filen :D

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
eyvallah sağolun inşallah bol yavrulu bir çiftim olur dualarınızı bekliyorum hepinizin

slymnuzun

Takipçi Üyemiz
Adı
süleyman
Soyadı
uzun
hayırlı olsun yeni kuşların..değerli abilerim erkek kuşun ayakları mavi gibi mor gibi farketmişsinizdir. neden olabilir?? benim bir çiftimin ayakları da böyle.diğer çiftlerinki ten rengiydeyken bi çiftin ayakları bu şekilde mavi.neden???

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
tamam ozaman bu gün onuda alim ben  benim kullandım malzemeler sizce naısl  toz vitamin kullanıyourm kırımızı bir kutuda en iyisiymiş  kuş kumu kullanıyorum içinde siyah siyah birşler var  bitanem açık yem kullanıyorum aktarı bol  mineral taşı var bide

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Hayırlı olsun. Yavrularını da görürsün inşallah.