MUHABBETLERİMİN IRKLARI KONUSUNDA YARDIM LÜTFEN

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir

Merhaba kuşlarımın ırkları yaşları ve sağlık durumlarıyla ilgili yardımcı olmanızı rica ederim.
1 ve 2 numaralı kuşlarım 20 gün önce bir araya geldiler güzel bir çift oldular
3 ve 4 numaralar daha önceki sahibinde yavru alınmış eşler 4 gün önce bana geldiler sanıyorum yumurtlamak üzere
5 numara 6 aydır yalnız olarak bendeydi 6 numara 1 hafta önce geldi iki haftadır beraber bir kafesteler ama dişi çok saldırgan davranıyor ona karşı

Ayrıca yuvalıkların içindeki oyuk tahta yeterlimi, yuva için olan bambu saçakları veya benzeri birşey koymam gereklimi .

Görüş ve yorumlarınızı bekliyrum yardımlarınız için şimdiden tşk

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Ayrıca Campion yemi kalitesi yeterlimi önerebileceğiniz farklı yemler varmı yardımlarınız için şimdiden tşk.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
hepsi karışık çekoslavak olarak tabir ettiğimiz kuşlar herhangi bir sorun görükmüyor gayet sağlıklılar kolay gelsin.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Kuşlar yerli sanırım sağlıklı görünüyorlar fakat yuvalıkların resimleri yok oyukların yeterli olup olmadığını sormuşsunuz bu şekilde buna cevap veremeyiz fakat resim eklerseniz yardımcı oluncaktır. Saygılar.

aksaray23

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
ÖZÜBİR
:D :D süper  renkli  yavru bırakan  eşlerimin  altında  yeşil yavru gordum üzüldüm insallah n5 numara gibi olur diyorum  cok yesil kuş var yeşiller prım yapmıyor ..